Annonce

RH opruster
20140520-IMG_5974.jpg
Håndbold Rødovre Håndboldklubs ny oprykkede damer har oprustet og i denne uge ser vi nærmere på de tre unge kræfter der skal bidrage til holdet i næste sæson.

Rødovre Håndboldklubs damer skal spille 1.divisions håndbold i næste sæson og allerede nu er forberedelserne begyndt. Rødovre har oprustet og der bliver i denne uge sat fokus på de tre unge, hurtige og dygtige piger der skal styrke holdet fra næste sæson.

”Det er nogle rigtig dygtige piger vi har fået til klubben. Det er spillere vi har haft i kikkerten før og nu har det så flasket sig. Det er meget hurtige og spændstige spillere som er kreative med bolden og godt skydende,” forklarer Rødovres træner Michael Nielsen.

Han fortæller også, at det bliver sat fokus på træningsmiljøet og at det er vigtigt for ham, at det er piger der vil det her.

”Vi skal have en base her og vi skal få noget bygget op. Derfor var det også vigtigt for os at få nogle unge spillere ind. Vores hold er meget stærkere i år end det var sidste år og ungdommen her i klubben er meget talentfuld, så fremtiden ser lys ud,” udtaler Michael Nielsen.

Simone Dillon
Den 19 årige Simone Dillon skal fra næste sæson være ny pige på RHs back og midt og hun kom til klubben ude fra FIF. Hun beskriver sig selv som en hurtig og godt skydende spiller som kommer med power og adræthed. Hun kan meget vel blive en af de bærende kræfter på bagspillerpositionerne.

”Michael han ringede til mig og fortalte om planerne og projektet. Han sagde, at jeg kunne få tid på både back og midt og jeg syntes, at det hele lød spændende. Efter en uge gik det hele så i orden og nu har jeg været med til tre træninger og jeg nyder det,” fortæller Simone selv.

Hun fortæller yderligere, at hun vil hjælpe holdet med at blive i 1.division og at hele konceptet med at spille sammen med så mange unge spillere tiltalte hende.

Julie Frilund
Julie er, ligesom Simone, også 19 år gammel og kommer også fra FIF. Hun skal spille fløj i Rødovre og hun har tidligere spillet playmaker. Hun beskriver sig selv som en spiller med et godt skud og hun har store ambitioner for fremtiden. Hun forklarer, at en af hendes største styrker fra fløjen vil være, at hun kan komme indover midten og kunne sende den afsted mod kassen.

”Jeg ville gerne spille 1.division og jeg spillede sammen med både Simone og Nadia og de fortalte mig om projektet. Jeg kom herud og jeg syntes godt om det og nu er jeg her. Jeg er glad for Michael som træner da han er dybt engageret  og både ham, og alle os spillere vil blive i 1.division,” udtaler Julie Frilund.

Hun forklarer også, at hun glæder sig til at spille sammen med Rødovres stjernefrø Louisa Mittet og fortæller, at hun er imponeret over højrebackens overblik.

Nadia Christiansen
Nadia Christiansen har spillet meget af sin ungdom i Rødovre og den kun 18 årige tidligere Rødovrepige er nu vendt tilbage til barndomsklubben, for at spille med i 1.division. Hun er en teknisk dygtig spiller og hun er god til at læse spillet.

”Jeg blev tilbudt at komme tilbage her og da jeg har været her før lokkede det også. Jeg har også før haft Michael som træner og det er jeg glad for at have igen. Han er en dygtig træner og i fællesskab med spillerne skal vi arbejde os op i 1.division,” fortæller Nadia.

Hun afslutter med at sige, at hun både tror og håber på, at RH med tiden kan arbejde sig op i 1.divison.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top