Kamp mod vejrmøller
debat Hans Houmøller (HH) fra Enhedslisten i Rødovre havde i forrige uges avis et indlæg rettet mod min person.

Min brøde består åbenbart i, at jeg i Rødovre Lokal Nyt har udtalt, at jeg synes, at det vil være en god idé at udskyde nogle planlagte ændringer indenfor specialundervisningsområdet fra august i år til skoleåret 2015/2016. Baggrunden for mit forslag er, at den kommende folkeskolereform (som ikke var fremlagt, da ændringerne på specialundervisningsområdet blev besluttet) vil kræve en kæmpe indsats af ledere og medarbejdere på skolerne. Ikke mindst i begyndelsen. Og det skal der være tid til.
Ifølge HH er det ikke klogt at lave politiske forhandlinger gennem pressen. Det er jeg enig i. Det er nu heller ikke det, som jeg har gjort. Jeg er bare kommet med et forslag. For at forslaget kan blive til virkelighed skal det naturligvis vedtages i Kommunalbestyrelsen. For mig er det at stille forslag en del af det at være politiker. Ved at læse aviser, høre radio eller se fjernsyn vil HH opleve, at mange andre politikere fra tid til anden stiller forslag i medierne. Det gælder både i Rødovre, i Danmark og i resten af verden. Jeg har endda bemærket, at der er politikere fra Liste Ø der stiller politiske forslag i aviser og på TV. Hvis HH vil forsøge at hindre dette, svarer det vist meget godt til “Don Quixotes” kamp mod vejrmøller.
I øvrigt anbefalede et enigt Børne- og Skoleudvalg, hvor også HH sidder, i sidste uge, at der sker en udskydelse på et år af ændringer indenfor specialundervisningsområdet.

2 kommentarer om “Kamp mod vejrmøller”

 1. Hans Houmøller siger:

  Selvfølgelig anbefaler Enhedslisten den nævnte udskydelse af dele af Folkeskolereformen, hvor en del af begrundelsen jo er, at der er for kort tid til at forberede det ordentligt.
  Pudsigt kan man bruge nøjagtigt samme argumentation for at udskyde resten af Folkeskolereformen, men Flemming Lunde Østergaard Hansen (FLØH) mener, at det er godt nok forberedt, når bare lederne er klædt på til reformen. At lærerne ikke er det, anses af FLØH med flere som en mindre væsentlig detalje.

 2. Flemming Lunde Østergaard Hansen siger:

  Kære Hans

  Jeg har vist ikke sagt eller skrevet, at reformen er godt nok forberedt, når bare lederne er klædt på. Naturligvis skal både ledere og lærere være det. Begge dele er jo bare vanskellige at nå, når reformen allerede træder i kraft til august. Men det er jo ikke noget, som vi har vedtaget her i Rødovre.

  Med venlig hilsen

  Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top