Se Grease på Rødovre Gymnasium
u-land Fed Rock'n' Roll, seje skuespillere og flotte dansere, dygtige musikere vil fra d. 28. januar og til og med d. 30. januar spille musicalen 'Grease' på Rødovre Gymnasium. Alle musicalens medvirkende har arbejdet hårdt de sidste fire måneder for at blive klar til premieren. En billet rekvireres for 40 kr. i forsalg og 50 kr. i døren.

Drengene reder håret tilbage med deres kamme, og sørger for at brylcremen sidder helt perfekt. Pigerne retter make-up’en og tager deres ‘Pink Ladies’-jakker på.
Dans og musik er en stor del af hverdagen på Rydell High School, hvor T-birds og Pink Ladies styrer showet. Musicalen omhandler kærlighed og venskab, hvilket publikum kan forvente at se en hel del til. Derudover vil publikum kunne forvente en fed og sjov aften fyldt med musik, sang og dans.

Mange talenter er i gang
Der er brug for mange forskellige slags talenter i “Grease”, så der er mange elever med til at få forestillingen op at køre. Vi har derfor gennem musicalsforløbet fået et rigtig fedt fællesskab på tværs af årgangene og i de forskellige kreative grupper. Alle er en stor og vigtig del af opsætningen, og det er virkelig fedt, at der er så stor interesse for at kunne være med i musicalen – ligemeget, om det er som danser, kor, musiker, scenograf, tekniker eller skuespiller.
For mit vedkommende har det været første år, at jeg har kunne deltage i skolens musical på Rødovre Gymnasium. Jeg kan kun anbefale det – ikke kun for skolens elever, som får venskaber på tværs af klasserne, men også for publikum, som vil få en oplevelse udover det sædvanlige. Vi er i hvert fald klar til at give den gas foran publikum som eleverne på Rydell High School.

Billetter kan købes fra mandag d. 20. januar. Forestillingen spiller d. 28., 29. og 30. januar klokken 19.30 i aulaen på Rødovre Gymnasium, Hendriksholm
Boulevard 28, 2610

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *