Her er den nye Kommunalbestyrelse
valgaften-kommunalvalg-2013_24_201113_BP.jpg
Lene Due og Steen Skriver Rasmussen har begge fået 168 personlige stemmer, og en ekstra fintælling skal i dag afgøre, hvem af de to der får den sidste plads.
kommunalvalg Rødovres Kommunalbestyrelse for perioden 2014-2017 er på plads.

Mandatfordelingen ser sådan ud efter valget, og følgende er valgt som medlemmer af Kommunalbestyrelsen.

Socialdemokraterne: 9 mandater

Erik Nielsen

Britt Jensen

Jan Kongebro

Annie A. Petersen

Flemming Lunde Østergaard Hansen

Ahmed Dhaqane

Michel Berg

Pia Hess Larsen

Lene Due

 

Dansk Folkeparti: 3 mandater

Niels Spittau

Henrik Kalat

Kim Hammer

 

Enhedslisten: 2 mandater

Peter Mikkelsen

Hans Houmøller

 

Venstre: 2 mandater

Claus Gisselmann Olsen

Peter Michael Jensen

 

Det Konservative Folkeparti: 2 mandat

Kim Drejer Nielsen

Chris Lassen Jensen

 

SF – Socialistisk Folkeparti: 1 mandat

Svend Erik Pedersen

 

10 kommentarer om “Her er den nye Kommunalbestyrelse”

 1. Simon F siger:

  Hej alle sammen 🙂

  Jeg synes det er synd for hhv. Lene Due og Steen Skriver Rasmussen, at der kun er én plads tilbage i kommunalbestyrelsen, når de begge har fået flere personlige stemmer end Flemming Lunde Østergaard Hansen.

  Flemming er jo om nogen den udvalgsformand, som i den forgangne valgperiode har gjort det ringest – i hvert fald set fra børnefamiliernes side. Så jeg synes man bør sende den socialdemokrat med færrest stemmer ud i kulden, og ind med dem som borgerne tydeligvis helst vil have.

  Mvh Simon F

 2. Christian Christensen siger:

  Hej Simon!

  Jeg medgiver at det umiddelbart ser lidt underligt ud, men det er afhænger jo af hvilken “rangorden” Socialdemokratiet selv har valgt de forskellig kandidater skal have. Og der tilfalder listestemmerne den rangorden.

  Hvis jeg skulle bestemme burde man kun kunne stemme personligt og ikke blot på et parti, men sådan er regler ikke og jeg tror også vi ville opleve flere blanke stemmer hvis man ikke længere blot kan stemme på et parti.

  Jeg er så ikke helt enig med dig om Flemming Østergaards virke. Jeg har selv arbejdet tæt med Flemming og andre fra Børn- og Ungeudvalget, i min egenskab af skolebestyrelsesmedlem på Valhøj Skole og jeg må altså sige, at det har været et meget fornuftig og frugtbart samarbejde. Jeg må så indrømme, at jeg ikke har småbørn og derfor måske ikke har det store forkrommede overblik over hvordan samarbejdet er der. Men i forhold til skolearbejdet i Rødovre Kommune har det været et sublimt samarbejde. Det er selvfølgelig ikke blot Flemming Østergaards fortjeneste, men hele kommunalbestyrelsens.

  Jeg synes at der er god fokus på at forbedre vores skoler i Rødovre om man er ansat i skolerne, medlem af skolebestyrelsen eller kommunalbestyrelsen. Og lige der skal der falde ros til samtlige partier.

  Mvh
  Christian Christensen

 3. Sidsel Bossen siger:

  Hej Simon

  Nu stemmer jeg Ikke selv socialdemokratisk. Men er også forundret over du mener Flemming Østergaard har gjort det ringe. Jeg har under hans virke som udvalgsformand, både haft børn i dagpleje, børnehave og skole. Og jeg synes han gør et fantastisk stykke arbejde. Hvis det er pladsanvisningen du mener ikke gør et godt stykke arbejde er jeg helt med på at der er plads til forbedring. Jeg har ikke oplevet noget personligt, men har både familie og venner, hvor pladsanvisningen ikke har gjort deres arbejde optimalt.

  Jeg synes Rødovre kommune har virkelig gode institutioner og skoler i forhold til nabokommuner.

  Mvh.
  Sidsel Bossen

 4. Sidsel Bossen siger:

  Hej Simon

  Jeg stemmer Ikke socialdemokratisk, men jeg synes at Flemming Østergaard har gjort det fantastisk som udvalgsformand. Jeg har både haft børn i dagpleje, børnehave og skole under hans tid som udvalgsformand. Jeg kender ham ikke personligt, men har været til flere dialogmøder for bestyrelsesmedlemmer. Og jeg synes vi Rødovre har virkelig gode institutioner og skoler, især hvis man sammenligner med vores nabokommuner.

  Hvis du tænker på pladsanvisningen ikke fungerer optimalt, vil jeg give dig helt ret. Jeg har ikke personligt oplevet noget dårligt. Men har utallige familiemedlemmer og venner som har været udsat for noget rod. Men det mener jeg nu ikke man kan klandre et byrådsmedlem som bruger sin fritid til at kæmpe for at vi har gode institutioner og skoler.

  hvorfor synes du han har gjort det ringe?? Det forstår jeg slet ikke – kan du uddybe det?

  Mvh.
  Sidsel

 5. Flemming Lunde Østergaard Hansen siger:

  Kære Cristian

  Tak for de pæne ord.

  Med venlig hilsen

  Flemming

 6. Flemming Lunde Østergaard Hansen siger:

  Kære Sidsel

  Også tak til dig :-). Og du har ret i, at Pladsanvisningen ikke ligger under Børne- og Skoleudvalget.

  Med venlig hilsen

  Flemming

 7. Simon F siger:

  Hej Christian og Sidsel 🙂

  Godt med lidt debat borgerne i Rødovre imellem, det har vi alt for lidt af!

  Ja det ser underligt ud, og man kan jo kun tolke ud fra de personlige stemmer, at jeg ikke står alene med mine synspunkter. For mig er det meget udemokratisk overfor de kandidater, som rent faktisk får folkets stemmer, men alligevel ikke bliver valgt ind pga. regler, som kun er til for at sikre de i forvejen folkevalgte.

  Jeg har selv været hele dagpleje-, børnehave-, skole- og institutionsprocessen igennem i Rødovre kommune, og jeg kan desværre ikke genkende jeres synspunkter. Jeg flyttede til Rødovre fra en nærliggende kommune, og jeg må indrømme at processerne og kompetencerne i Rødovre kommune ligger under den standard jeg har oplevet andetsteds.

  Så har jeg også en lille kommentar til dig Flemming. Du svarer Sidsel at pladsanvisningen ikke ligger under Børne- og Skoleudvalget. Jeg ved ikke hvor pladsanvisningen juridisk ligger, men jeg ved at du er overordnet ansvarlig for f.eks. pladsanvisningen. Så er det ikke og skubbe bolden videre til en medspiller der ikke er der? Burde du i stedet ikke forholde dig til de områder, som du rent faktisk også har det overordnede ansvar for, og indrømme at det er et sted der kan forbedres?

  Mvh Simon F

 8. Flemming Lunde Østergaard Hansen siger:

  Kære Simon

  Som jeg skriver, så hører Pladsanvisningen ikke under Børne- og Skoleudvalget, men under Økonomiudvalget, hvor borgmesteren er formand. Det hænger sammen med, at Pladsanvisningen er en del af Borgerservice.

  Jeg er således ikke ansvarlig for Pladsanvisningen. Det er borgmesteren. Min rolle er, at muligheden for at give dispensation fra ventelistereglerne er delegeret til mig.

  Jeg er imidlertid helt enig med dig i, at vi skal se på, hvordan vi kan få Pladsanvisningen til at fungere bedre. Det er jeg da også i dialog med forvaltningen om. Og vi skal også have set på ventelistereglerne, således at de bliver mere gennemskuelige og i højere grad tager hensyn til forældrenes ønsker. Ændringerne på dette område vil sandsynligvis ske inden for den nærmeste fremtid.

  Med venlig hilsen

  Flemming

 9. Simon F siger:

  Hej Flemming

  Tak for dit svar – jeg vidste ikke at det hang sådan sammen, så tak for denne præcisering.

  Nu er pladsanvisningen ikke så relevant for mit vedkommende længere, så jeg håber at jeres kommende tiltag vil være til glæde for kommende forældrene i Rødovre kommune. For den procedure jeg i sin tid var underlagt var ikke acceptabel, og ikke attraktiv for alle de børnefamilier som I gerne vil tiltrække til kommunen.

  Mvh Simon F

 10. Søren siger:

  Nu vil jeg da også lige kommentere her på denne avis, som borgmesteren ikke mener er en rigtig avis? Hvad han så mener med det må stå hen i det uvisse.

  Jeg forstår heller ikke det demokratiske i socialdemokraternes rangorden når Flemming Lunde Østergaard bliver valgt ind igen på et meget spinkelt grundlag.

  Flemming mener at Tinderhøj Skole gør det helt rigtige når de ansætter lærer. Men hvorfor går Tinderhøj Skole så tilbage, 2 gange i træk i kvalitetsrapporterne hvad angår liniefgslærer?
  For mig tyder det på at det Flemming siger ikke kan passe. Altså at skolen gør det rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top