Politirapport
WEB_politi-3_130309_BP.jpg
Foto: Arkiv
politi En borger fik stjålet sin bil efter et indbrud, og en fartglad rumæner blev anholdt på Rødovre Parkvej. Læs hele politirapporten her.

Spritbilist anholdt
En 31-årig mand fra Rumænien, med bopæl i Malmø, vakte opsigt, da han kl. 04.57 i onsdags kørte i bil på Rødovre Parkvej. Manden slingrede ned ad vejen i høj fart, og en politipatrulje valgte derfor at stoppe manden. Betjentene vurderede, at føreren havde drukket for meget. En alkometertest bekræftede mistanken, føreren blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Svensk politi ønskede bilens nummerplader tilsendt, fordi de var afmeldt tilbage i 2012. De blev derfor afmonteret og sendt over broen.

Efterlyser tyv
En borger på Tårnvej fik sidste mandag stjålet sin Audi Q7 efter et indbrud i sin lejlighed. Mellem kl. 13:00 og 13:15 sparkede en gerningsmand døren op til lejligheden på Tårnvej, og stjal smykker og nøglen til ejerens Audi Q7, som han kørte væk i. Københavns Vestegns Politi sætter en mand i forbindelse med indbruddet. Han beskrives som 25-30 år, ca. 180 cm høj, alm. af bygning, sort kort hår, iført cowboybukser, mørk T-shirt og sorte handsker. Han er muligvis af østeuropæisk oprindelse.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Indbrud i bil
Politiet rykkede i sidste uge ud til flere indbrud i biler. På Vojensvej i Rødovre gik det ud over ejeren til en VW Scirocco. En ukendt gerningsmand havde knust en siderude og stjålet en Tomtom GPS. Politiet fik også lignende anmeldelser om indbrud fra i biler i Herlev og Søborg.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top