Ø vil tilbage i varmen
1_maj_2012-4.jpg
Enhedslisen er klar til kommunalvalget. Foto: Arkiv
kommunalvalg Enhedslisten har kandidaterne klar, og de næste fire måneder vil de kæmpe for, at det røde parti igen bliver valgt ind i Kommunalbestyrelsen.

I en helt valgperiode har Enhedslisten været med på sidelinjen, når der blev truffet politiske beslutninger i kommunalbestyrelsessalen på Rødovre Rådhus. Til efteråret har partiet mulighed for igen at blive valgt ind, og Enhedslistens spidskandidat, Peter Mikkelsen, forsikrer at partiet er klar til valgkamp.
“Enhedslisten Rødovre har valgt 10 kandidater til kommunalbestyrelsen, som de næste fire måneder vil gøre det, der skal til for at håbet bliver til virkelighed. Det er Enhedslistens ambition på gader og stræder, ved vælgermøder og hvor folk flest mødes, at vise, at vi et parti, der er mere end landspolitik. Men vilkårene for kommunalpolitik hænger sammen med beslutningerne i Folketinget. De lokale problemer er ligeså vigtige som de globale,” siger Peter Mikkelsen.
Enhedslisten opstiller for at støtte de svageste grupper i samfundet – børnene, de unge, de arbejdsløse, mennesker med handicap, nye danskere og de ældre.
“Disse grupper skal også have en stemme i Kommunalbestyrelsen,” slutter Peter Mikkelsen.

Cafémøder
Antallet af læserbreve her i avisen vidner meget godt om, at valgkampen så småt er skudt i gang. I Enhedslisten er man også mere end klar. Fra den 25. august og hver søndag frem til kommunalvalget inviterer partiet til cafémøde i Viften. Her vil fremtrædende Enhedslistemedlemmer, Enhedslisten Rødovre kandidater til kommunalbestyrelsen lytte og diskutere fremtidens Rødovre og Danmark over en kop kaffe.
“Det er vigtigt at sikre demokratiet. Derfor er den åbne debat i og udenfor kommunalbestyrelsen vigtig. Enhedslisten vil være ekstremt lydhøre for, hvad der rører sig blandt de menige rødovreborgere,” slutter Peter Mikkelsen.

FAKTA:

Enhedslisten opstiller følgende politikere til kommunalvalget:

  1. Peter Mikkelsen
  2. Hans Houmøller
  3. Marianne Christensen
  4. Annette Skinhøj
  5. Sine Haddang
  6. Thomas Wiatr
  7. Flemming Egelund Pedersen
  8. Bardino Christensen
  9. Dino Braun
  10. Vibeke Kold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top