Annonce

Musikalske stjernedrys
jazzfestival-tilo_03_050713_BP.jpg
Jesper Thilo blæste igennem, da Viften igen trak store Jazznavne til byen Foto: Brian Poulsen
JAZZFESTIVAL Jazzglade vejrguder tilsmilede den første weekend af Copenhagen Jazz Festival, der bød på spirituel museumskoncert, amerikanske vokaldivaer og store instrumentaloplevelser både inde og ude – på torve, i parker, ved vandet og på klubber. Ved Viften skinnede stjerner som Mike Stern og Jesper Thilo om kap med sommersolen.

Mens Metallica væltede Roskildefestival var weekendens mere hjemlige kunstneriske højdepunk den store koncert på åbningsaftenen af Copenhagen Jazzfestival med Charles Lloyd, Zakir Hussain & Eric Harland på Statens Museum for Kunst.

I Rødovre var der dog ikke længere til stjernerne på jazzhimlen, end man kunne nyde både Mike Stern og Jesper Thilo ved kulturhus Viften. Og det bliver ikke sidste gang, at Viften tiltrækker så store navne, lover kulturhusleder, John Frobøse.

Annonce

”Weekenden gik så fantastisk, at vi dårligt kan få armene ned. Koncerterne var en kæmpe succes både indendørs og udendørs. Vi ser os som en del af København og der er så meget god PR i at være med i jazzfestivalen, at også de andre store navne får øjnene op for Rødovre. Det er fedt at vi kan gøre os bemærket på den anden side af Valby Bakke, og jeg får mange tilbud fra store jazznavne, der gerne vil komme og spille. Min drøm er at få flere midler, så vi kan fortsætte udviklingen med underholdning hver weekend over sommeren,” siger han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top