Annonce

kvinder og Citroën Berlingo
Chrummer_bil.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme En af mine venner spurgte mig i en eftertænksom stund: "Hvad er problemet med kvinder?"

For en gangs skyld skulle jeg padle efter et svar. Jeg svarede: “Alt” Og det er jo ikke rigtigt, men stadig tættere på sandheden end hvis jeg havde svaret: “Ingenting!”
Antallet er voldsramte mænd er stigende – og det er salget af Citroën Berlingo også. Hvad fanden er meningen? Er det, det nye sort for kvinder? Lørdag aften skal vi mænd have et spark i kuglerne og søndag formiddag får vi dem klippet dem af nede os Citroën forhandleren?
Berlingo er ikke en bil. Det er en indkøbsvogn med sæder – en af de der indkøbsvogne, hvor det ene hjul er blokeret og som konstant triller skævt. Det er ikke en bil som er skabt til andet, end at smide hund, børn og nettoposer ind i. Den skal køres af en kvinde og være indregistreret i kvindens navn og betalt af hendes egen opsparing. En bil med skudhuller er altså sejere, end en bil med skydedøre.
Nogle gange kunne man ønske sig, at kvinder læste bilblade. Så ville de vide lidt om, hvad manden drømmer om. Lad mig udløse spændingen, kvinde. Du finder ALDRIG en Berlingo i et bilblad. Og hvis du – kvinde – alligevel er nede på tanken for at købe bilblade, så snup lige et pornoblad med på vejen. Så er du rustet til et langt og godt ægteskab. Hvis du ellers kan holde lidt igen med håndmadder og springskaller.
Man må faktisk ikke slå nogen – heller ikke mænd. Eller rettere SLET ikke mænd. Alle der får bank af nogen, mister deres værdighed. Men især mænd. Vold er MANDENS sidste usympatiske udvej.
Jeg tror ikke at der findes én eneste mand, som ikke bare én gang i deres liv har tænkt: “Eet ord mere om, hvor praktisk en Citroën Berlingo er og jeg klapper hende én!”
Det kommer jo heldigvis sjældent dertil, for at tæve konen er heldigvis ikke den fortrukne parterapi. Heller ikke hvis bilvalget falder på en Citroën Berlingo – selvom jeg mener, at en dommer ville se med mildere øjne på sådan en voldshandling. Det er jo en handling udført i affekt.
MEEEN vi mænd ved, at hvis det kommer der til, så ville hun ikke have en chance. Og det er jo rart for begge parter at vide. Det er lidt som med Atom-våben. Det er ikke brugen af dem, men det at man HAR dem, der er skræmmende.
Men som min ven udledte, så er det bedste match i et parforhold en drenge-pige og en tøse-dreng. Det er det tætteste man kommer på det perfekte par – “Så der har du sgu været meget heldig, Chrumme!”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top