Annonce

Kort om sport
Nye-sortbælter-Islev-TKD-sommer-2013.jpg
Kæmperne fra Islev Taekwondo Klub. Fra venstre er det Eva 2. dan, Emil 1. dan, Allan 6. dan og Jannick 1. dan. Foto: Privat
Kort om sport Der er kort nyt fra taekwondo og fodbold. Klik ind og læs mere her i sommervarmen.

Taekwondo. Islev Taekwondo Klub deltog igen i år med mere end 30 deltagere og forældre på den årlige Traditionel Taekwondo Unions (TTU) Sommer Festival i Brandbu i Norge. Det blev en uge med teknik- og kamptræning, koreansk kultur, som for eksempel koreansk sang, dans, sprog og madlavning og masser af kammeratlig hygge med deltagere fra Korea og hele Europa.
Jannick og Emil bestod gradueringen til sort bælte, 1. dan, mens Eva graduerede til 2. dan og Allan til 6. dan. Alle kæmpere klarede gradueringen i flot stil.

Fodbold. Vi har undersøgt, hvordan pige/damefodbolden står til i Rødovre. BK Rødovre har det stærkeste damehold p.t., men i Avarta har man den klart største pigeafdeling. Klubben har flere hold end alle de andre tilsammen, og det er på bare seks år.
”Vores damesenior er startet den 1. januar 2013 og består af 20-25 piger i alderen 18-21 år. De vandt deres række i SBU 7-mandsfodbold og skal fra efter sommerferien til at spille 11-mandsfodbold – og på sigt vippe BK Rødovre af pinden,” lyder det ambitiøst fra formand i BK Avarta, Kenneth Mumgaard.
”Det lover godt for fremtiden, at vi i vores U13-pigeafdeling (årgang 01) nu nærmer os 30 piger med førsteholdet i den bedste række hos SBU og andenholdet i række 2. Begge hold blev puljevindere i sidste sæson.”
I BK Avarta er det yngste kvindelige medlem bare fem år, mens den ældste er 55 år.
”Pigeafdelingen i Avarta arbejder meget målrettet på at blive bedre gennem leg og sociale tiltag. Hvert år rejser vi også til Italien i skolernes efterårsferie for at spille turnering og hygge os sammen. Sidste år var vi cirka 100, der deltog i Italiens-turen, og i år forventer vi at blive endnu flere, da vi har besluttet at tage to drengehold med fra årgang 03,” lyder det afslutningsvis fra Kenneth Mumgaard.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Kort om sport”

  1. krøllebølle mis siger:

    Flot artikel om avarta. Hvorfor ska Bk rødovre blandes ind i denne reklame for avarta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top