Hockey på højt niveau
skaterhockey_el-diablo.jpg
El Diablo er klar til at give den gas til den kommende Europacup i Rødovre Stadionhal. Foto: Privat
Skaterhockey Der bliver god og seværdig hockey, når rulleskøjterne indtager Rødovre Stadionhal i næste uge. En stor Europacup i skaterhockey afholdes med deltagelse af El Diablo.

Sommerstemningen rykker inden døre for en stund, når en interessant Europacup for oldboys (32+) ruller over gulvet i Rødovre Stadionhal på Elstedvej i weekenden den 19.-21. juli.

Det er første gang, at der afholdes en international skaterhockey-cup for oldboys, og Rødovre er i denne sammenhæng initiativtageren. El Diablo fra Rødovre kvalificerede sig via en tredjeplads ved DM for oldboys sidste sommer.

Annonce

”Vi er utrolig glade for at kunne deltage i denne Europacup. Det gør det ikke mindre sjovt, at vi nærmest spiller den på hjemmebane. Det vigtigt for os at bibeholde de værdier, vi har, i form af vores gode sociale forhold. Derfor er holdet, vi deltager med, ret bredt,” forklarer formand for El Diablo Skaterhockey, Caroline Kolokythas.

Rødovre-klubben stiller altså op til turneringen med et bredt udvalg af spillere, og en af profilerne findes i målet. Her vil den tidligere eliteishockey-keeper i Rødovre, Michael Senderovitz, agere sidste skanse.

Går efter semifinalen
El Diablo er ikke længere at finde i den bedste danske skaterhockey-række, Mesterrækken, men ambitioner er der bestemt stadig i klubben.

”De sportslige ambitioner er også høje, men der er grænser for, hvor langt vi vil gå for at opnå sportslig succes. Vi lægger stor vægt på det sociale. Vi tror nemlig, at man med et godt socialt forhold i klubben vil kunne opnå de samme resultater, men bare på længere sigt,” siger Caroline Kolokythas og sætter ord på en konkret målsætning.

”Vi håber på at nå semifinalen, og derfra kan alt ske.”

Internationalt snit
Cuppen har deltagelse af i alt otte stærke hold, og der kommer besøg fra Storbritannien, Schweiz og Østrig. Holdene, der skal kæmpe om det eftertragtede Europacup-guld for oldboys, er placeret i to puljer á hver fire hold.

El Diablo spiller deres første kamp fredag den 19. juni kl. 18.40 mod Bienne fra Schweiz. Der bliver masser af hockey på højt teknisk niveau hele weekenden, for cuppen slutter først søndag kl. 18.

Læs med i næste uge, hvor vi bringer en artikel omkring det danske skaterlandsholds showkamp mod et udvalgt hold af ishockeyprofiler.

Fakta
Gruppe A: Phoenix Panthers (Storbritannien), Bienne Skater 90 (Schweiz), Copenhagen Vikings 2 (Vanløse) og El Diablo.
Gruppe B: Copenhagen Vikings, Admiral Red Dragons Altenberg (Østrig), Southern Antiques (Storbritannien) og Hørsholm Bandits (Rungsted)

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top