Annonce

Gavmilde Irma-kunder
flaskepant_irma.jpg
I maj måned skænkede Rødovres Irma-kunder 1750 kroner til Børns Vilkår og CARE Danmark via Velgørenhedsknappen. Donationen er en af de højeste blandt alle landets Irma-butikker. Foto: Red.
velgørenhed Irmas kunder i Rødovre Centrum donorer i stor stil deres flaskepenge til velgørenhed.

Talemåden ‘mange bække små gør en stor å’ har i 2013 givet rigtig god mening for Børns Vilkår og CARE Danmark.
I Coops butikker kan kunderne vælge at trykke på en hjerteformet velgørenhedsknap, når de afleverer flasker. Med et tryk på hjerteknapper bliver flaskepanten sendte direkte videre til de to hjælpeorganisationer.
I 2013 har Coops kunder doneret mere end 2,5 millioner kroner via ‘Velgørenhedsknappen’, og tal viser nu, at Irmas butik i Rødovre Centrum er topscorer når det handler om gavmilde kunder.

Ansvarlighed
I maj måned skænkede Rødovres Irma-kunder således 1750 kroner til Børns Vilkår og CARE Danmark via Velgørenhedsknappen. Donationen er en af de højeste blandt alle landets Irma-butikker.
Irmas kunder er dem, der donerer den største del af deres pant til udsatte børn i Danmark og verdens fattigste familier i udviklingslandene via Velgørenhedsknappen. Jeg tror det skyldes, at vores kunder forventer, at vi handler ansvarligt, og honorerer os for vores holdninger og handlinger. Det er den store donation på Velgørenhedsknappen i vores butik et godt eksempel på, udtaler butikschef Anders Bertelsen, der glæder sig over kundernes gavmildhed.
På landsplan blev der i maj måned gennemsnitligt doneret 690 kroner i Irma-butikkerne, og derfor er Rødovre-donationen på 1750 kroner helt i top.

Annonce

Hjælp til børn
Pengene skal hjælpe endnu flere børn på Børns Vilkårs BørneTelefon og CARE Danmarks arbejde for at hjælpe verdens fattigste mennesker, med at forebygge katastrofer og dermed spare penge, nød og menneskeliv.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top