Annonce

12. angriber på plads
Intro_ChristianVaagensoe_1500_01.jpg
Den 25-årige center Christian Vaagensø vender hjem til barndomsklubben i Rødovre. Foto: Steen Marcussen
Ishockey Endnu en ’dreng af byen’ vender hjem til Rødovre Mighty Bulls. Christian Vaagensø bliver den 12. forward, og dermed er de fire angrebskæder reelt fyldt op.

I sidste uge blev Martin Nielsens hjemkomst offentliggjort, og nu er turen så kommet til 25-årige Christian Vaagensø. Han snupper, med underskrivelsen af en etårs kontrakt, den sidste plads på Rødovre Mighty Bulls’ angrebslinie.

”Rødovre vejede tungest i mit hjerte. Jeg er vokset op i byen, så da jeg fik chancen, slog jeg til. Jeg har primært fokuseret på Rødovre, så jeg er glad for, at jeg fik muligheden for at spille her. Det var min klare førsteprioritet,” siger Vaagensø.

Annonce

Erfaring
Rødovres ny spiller besidder en god rutine og har i alt 173 kampe i den bedste danske række for henholdsvis Rødovre, Herlev og Hvidovre/Copenhagen, og det er blevet til 51 (25+26) point.

”Jeg kommer med noget erfaring til et forholdsvis ungt hold. Jeg er hovedsageligt en defensiv spiller, hvor mine forcer er i det defensive arbejde. Jeg kan forhåbentlig være med til at skabe lidt mere bredde på holdet,” udtaler han og fortsætter.

”Jeg har selvfølgelig også lidt kreativt fremad, som jeg lærte under opvæksten i Rødovre – sammen med blandt andre Morten Madsen og Rasmus Astrup.”

Rystet sammen
I Hvidovre har de seneste sæsoner været hårde, hvor Vaagensøs primære opgave var at holde modstanderne fra scoringer. Så nu glæder han sig til atter at indfinde sig under tyrenes faner.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage og spille for Rødovres fans, og med at spille på et hold, der virker godt rystet sammen og som er sultne efter at skabe resultater. Det er utrolig skønt,” slutter Christian Vaagensø, der får trøje nummer 42.

Der er knap en måned til, Rødovre Mighty Bulls går på is for første gang efter sommerferien. Truppen ser på nuværende tidspunkt sådan ud:

Målmænd
Sebastian Dahm
Frederik Jakobsen

Backs
Morten Allesøe
Sebastian Bergholt
Marco Illemann
Matias Lassen

Forwards
Rasmus Astrup
Mikael Christensen
Mike Daugulis
Jannik Karvinen
Ulrich Linnet
Martin Nielsen
Patrick Rasmussen
Emil Møller Rasmussen
Anders Schultz
Michael Smidt
Nikolaj Zorko
Christian Vaagensø

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top