Annonce

Viften tænder grillen
playerNY.jpg
Sommeren er over os, og Viften har gang i grillen på fredag. Se den nye danske komedie ‘Player’ med Casper Christensen og Rasmus Bjerg og sæt efterfølgende tænderne i en flammegrillet burger. Foto: Presse
film Kulturhuset Viften tænder grillen, når de på fredag har to sommerfilm på plakaten.

Grill og film eller film og grill? Når Viften på fredag markerer, at sommeren er over os, bestemmer du helt selv, om du først vil spise grillmad og bagefter gå i biografen med fuld mave eller om burgeren skal indtages, når rulleteksterne har løbet over lærredet.
“Viftens madgourmet Claus Rasmussen har gang i grillen fra kl. 19:30 og frem til sidste film begynder. På den måde kan man vælge at se den nye danske komedie Player kl. 18:30 og spise efterfølgende, eller at se den nye Supermanfilm ‘Man of Steel’ kl. 20:40 og spise inden filmen,” udtaler viftens leder, John Frobøse.

Komik og superhelte
Kl. 18.30 vises filmen Player, der er en ny dansk komedie med Casper Christensen og Rasmus Bjerg. Kl. 20.30 kan du se superheltefilmen ‘Man of Steel’, der er en ny fortolkning af Supermans oprindelseshistorie udarbejdet af folkene bag de populære nye Batmanfilm. Grillmenuen kan købes sammen med biografbilletten på viften.dk.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top