Annonce

Tag Lokal Nyt med på rejsen – og vind et hotelophold
IMG_2117batch.jpg
Nu kan du igen deltage i den store feriekonkurrence. Her opfordrer vi igen hele Rødovre til at tage Lokal Nyt med på ferie. Ikke fordi det er så spændende at læse om, hvad der sker i Rødovre, hvis man er på vej til Thailand, men for at tage et sjovt billede. Foto: Sidste års vinderbillede
konkurrence Pas, penge og Rødovre Lokal Nyt. Nu har du chancen for at forlænge ferien og gøre naboerne misundelige. Tag et feriebillede, hvor man kan se forsiden af Rødovre Lokal Nyt, så er det måske dig, der vinder et hotelophold.

Når kufferten skal pakkes til årets sommerferie kan det være en god idé at huske den lokale avis. Der er godt nok ikke nogen kryds og tværs i den længere, men hvis du tager det helt rigtige feriebillede, hvor man kan se forsiden, deltager du automatisk i konkurrencen om hotelophold Og hvem kunne ikke bruge det.

Send billedet på mail
Så uanset om du kaster Lokal Nyt ud som papirflyver fra Frihedsgudinden, eller bruger den til at klaske fluer i Amazonejunglen, så husk at tage et billede og send det til christian@rnn.dk eller endnu bedre, upload det direkte på vores Facebookvæg, så alle vores læsere kan se, hvor du har været på ferie. Det skader aldrig at være opfindsom, når man skal vinde en konkurrence, og kampen er hård i vores store feriekonkurrence Den er en ekstra lejlighed til at blære sig over for naboen med, hvor dejlig ens ferie har været, men det er også en mulighed for at vinde en stor og flot præmie. Sidste år satte vi også et hotelophold på spil, så man kunne få forlænget ferien. I år skruer vi op for blusset, og lover lidt mere.

Annonce

Uanset om du bruger avisen til at holde varmen på indlandsisen eller bruger den som skygge-hat ved pyramiderne, vil vi nemlig gerne vise dine billeder frem til hele byen. Det gør vi ved sommerens afslutning med et opslag i avisen, hvor man kan se alles sjove feriebilleder.
Det bedste billede vil vi ligesom sidste år samtidig give ekstra opmærksomhed ved at sætte det på forsiden af avisen. Så kan det ellers godt være, at moster Olga inde ved siden af, bliver misundelig.
Så når du pakker og skal sikre dig, at du har husket det hele, så husk sætningen: pas, penge og Lokal Nyt. Man ved jo aldrig om det bliver dig, der vinder den store førstepræmie.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top