Annonce

Syvårige Tanishaa elsker at danse
trommer.jpg
Foto: Red.
festival Årets Mangfoldighedsfestival blev et orgie i farvestrålende rober, glad musik og fremmed mad.

Trods det lidt grå og triste vejr fandt mange Rødovreborgere vej til Rødovregaard lørdag, hvor årets Mangfoldighedsfestival stod på plakaten.
Det kedelige vejr blev dog hurtigt glemt, da gæsterne trådte ind på gårdspladsen. Her herskede der et festfyrværkeri af livsglæde fra de mange nye danskere, der var klædt i hjemlandenes farvestrålende dragter. Og det var kvinderne, der hentede pointene hjem. Især afrikanere med store turbans eller dreadlocks, og indere i sarier og pandesmykker.
Festivalen var arrangeret af Rødovre Kommune, Integrationsrådet og ni etniske foreninger.
Spændende mad. Der blev serveret mad fra fem forskellige lande: Fillipinerne, Kina, Ghana, Afghanistan og Tyrkiet. Madboderne var stillet op langs gårdens længer, og der blev bl.a. budt på gryderet med en bananlignende frugt, kikærter og kylling fra Ghana.
Der var stor interesse for at smage på de etni- ske specialiteter, og langbordet, der var stillet op i hele gårdspladsens længde var da også konstant optaget af spisende gæster.
Loen bød på underholdning med musik og dans. Det var her syvårige Tanishaa fik mange nye fans, da hun scenevant og i bedste professionelle stil optrådte med indisk dans for et begejstret publikum.

Fem år i Danmark
Tanishaa elsker at danse og har gjort det siden hun var tre år. Først optrådte hun ved familiefester, men siden hun var knap fem, har hun optrådt offentligt, fortalte mor Swati.
Familien har boet fem år i Rødovre, og Tanishaa går i Den Internationale Skole i Hellerup.
Inden for i Kostalden blev der solgt smykker, kjoler og strikvarer fra de etniske foreningers hjemlande. Det var også her et par tyrkiske kvinder havde gang i strikkepindene og snakketøjet, og dermed sørgede for, at der blev holdt gang i produktionen.

Annonce
Tanishaa på syv år var en af dem, der nød årets Mangfoldighedsfestival i fulde drag og flere stoppede op og nød hendes dans

Tanishaa på syv år var en af dem, der nød årets Mangfoldighedsfestival i fulde drag og flere stoppede op og nød hendes dans

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top