Annonce

Svigt, løgne og kærlighed
blodetsbaand_Familien_Hanse.jpg
Dokumentarfilmen har Danmarkspremiere i aften i Viften kl. 19:00. Foto: Presse
biograf Dokumentarfilm trænger ind under huden på en dansk familie, og viser et hårrejsende portræt, hvor svigt og løgne, har splittet en familie.

I samarbejde med DOXBIO har Viften i aften Danmarkspremiere på den danske dokumentarfilm Blodets Bånd. Filmen er instrueret af Christian Sønderby Jepsen, der også er manden bag den anmelderroste dokumentar Testamentet.
I filmen Blodets Bånd følgen man Svend der har hele 16 børn. De fire yngste har han sammen med Gitte, som han netop er ved at blive skilt fra efter 28 års turbulent ægteskab.
Samtidig har deres fælles yngste datter, Christina, besluttet sig for at flytte hjemmefra.
“Opbruddet i familien åbner en byge af spørgsmål, især for Christina, som finder ud af, at hendes familie lider af kollektivt hukommelsessvigt om hendes barndom. Det gælder især den tvangsfjernelse, som hun og hendes søskende føler, de helt uretfærdigt har været udsat for,” udtaler John Frobøse fra Viften.

Live debat
Efter filmen vil der være en live-transmitteret paneldebat styret af Mette Vibe-Utzon. Panelet består af Henrik Appel – landsleder af TUBA (Terapi og rådgivning for Unge, som er Børn af Alkoholmisbrugere), Jette Wilhelmsen – specialkonsulent i Børns vilkår samt Bettina Smed – Lisbeth Zornigs stedsøster og konsulent i Huset Zornig. Du kan deltage i debatten via sms.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top