Annonce

Stor opbakning til KB-medlemmer
indvielse-slotsherrensvaeng.jpg
Socialdemokraterne er klar til valgkamp. Borgmester Erik Nielsen fik 4696 personlige stemmer ved kommunalvalget i 2009. Foto: Brian Poulsen/arkiv
kommunalvalg Socialdemokraterne har kandidaterne klar.

De lokale socialdemokrater er mere end klar end til den kommende valgkamp. Og skal man tro medlemmerne af byens største parti, har kommunalbestyrelsen gjort et godt stykke arbejde. I hvert fald er der stor opbakning til de siddende medlemmer fra Socialdemokratiet, blandt deres partifæller. Det viser den urafstemning partiet netop har holdt om placeringen af kandidaterne i det gamle arbejderparti.

16 kandidater
Partiets formand Helge Møller udtrykker da også stor tilfredshed med listen, der i år rummer 16 kandidater.
“Vi har i denne valgperiode haft et virkeligt godt samarbejde i gruppen, der har arbejdet med stort engagement, og det kan medlemmerne og Rødovres borgere formentlig godt se. Der er ingen uro, og vi har arbejdet for et bredt samarbejde i kommunalbestyrelsen. Så jeg ser med fortrøstning imod valgdagen, selvom meningsmålingerne på landsplan ikke er gode for partiet. Men jeg synes, vi har gjort et rigtigt godt job i denne valgperiode her i Rødovre. Og det, håber jeg på bliver belønnet,” siger Helge Møller.
Han kan kigge ned over en liste med drevne politikere, hvoraf de fleste i toppen af listen har været med i mange år, både som medlemmer og som udvalgsformænd. Der er dog også trukket et par kaniner op af hatten. Mest bemærkelsesværdigt er det nok, at direktøren for Rødovre Mighty Bulls, Brian Møller vil engagere sig i lokalpolitik.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Stor opbakning til KB-medlemmer”

  1. Kenneth siger:

    Ja og borgmesteren var god indtil han blev formand for KL, så gik det ned ad bakke for ham, da han så ikke kunne fører socialdemokratisk politik, men måtte rette sig meget mere efter hvad regeringen befalede og det har siden folketingsvalget ikke været socialdemokratisk politik og lur mig om ikke det kommer til at koste ved kommunalvalget her til November, det er vi mange tidligere socialdemokrater der er bange for – Men trods alt god valgkamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top