Annonce

Sidste chance
27-skaerbaekvej_aarets-hus-.jpg
20.000 danske kroner er på højkant, når DanBolig Rødovre, Nordea Rødovre, samt boligrådgiver Katia Ernfeldt kårer Årets Hus i Rødovre. Du kan indstille sit eget, sin nabos eller et helt tredje hus frem til fredag den 7. juni. Foto: Brian Poulsen/arkiv
årets hus 2013 Tilmeldingsfristen til 'Årets Hus' nærmer sig med hastige skridt. Indstil dit eget, naboens eller svigermors hus senest på fredag kl. 12.00 og deltag i konkurrencen om 20.000 kr.

Det er med at fatte pennen, hvis du overvejer at indstille kollegaens, naboens, svigermors eller dit eget hus til konkurrencen om ‘Årets Hus’. Tilmeldingsfristen slutter på fredag den 7. juni kl. 12.00, så det er med andre ord sidste chance, hvis du vil have fingrene i 20.000 kr. og hæderen der medfølger.
‘Årets Hus’ behøver ikke at være renoveret fra A til Z for at komme i betragtning til titlen.
“Vi kigger på helheden. Hvis der er en interessant historie bag en renovering, eller hvis der er en ekstra funktion på huset der falder godt til i miljøet i de eksisterende omgivelserne, er det også med i dommerpanelets betragtningen,” siger bladchef Peter Jensen. Man kan indstille sit eget, sin nabos eller et helt tredje hus helt frem til fredag den 7. juni.
Der vil blive udvalgt tre boliger til finalen, som præsenteres i avisen onsdag den 12. juni. Mandag den 17. juni vil dommerpanelet se nærmere på husene via et besøg og en snak med husets ejere. Onsdag den 19. juni præsenteres vinderen.

 

Annonce

FAKTA:

Indstillingen skal sendes til peter@rnn.dk senest den 7. juni kl. 12.00. Send gerne før og efter billeder af boligen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top