Annonce

Rykker op som etter
roedovre_bk_damer-damsoe_03_271012_BP.jpg
BK Rødovres damer vandt deres pulje om oprykning til den nyoprettede Serie Øst. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Fodbold Foråret har været formidabelt for BK Rødovres damer. Holdet vandt deres kvalifikationspulje om oprykning til den nyoprettede Serie Øst.

Med lørdagens sejr på 1-3 ude mod FC Damsø sikrede BK Rødovres damer sig førstepladsen i kampen om at rykke op i Serie Øst.

”Oprykningen var allerede i hus inden kampen, men vi gik stadig 100 procent efter de tre point, som ville sikre os førstepladsen,” siger holdets anfører, Heidi Christoffersen.

Annonce

Champagnestemning
Rødovre bragte sig foran efter 30 minutter ved Kimmie Christensen og øgede føringen i de sidste 45 minutter.

”I anden halvleg kom vi yderligere foran på en flot solotur af Mathilde Thykier. Damsø bragte lidt spænding i kampen, da de kom på 1-2. Men nok på årets flotteste frisparksmål i det 79. minut afgjorde Celine Henriksen kampen,” lyder det.

”Selvom der var champagnestemning på sidelinjen, fik vi de tre point og blev hyldet af tilskuerne både under og efter kampen.”

Gejst og fight
Det blev til otte sejre i 10 kampe for det nyoprykkede hold, der ikke fik succes på pænt spil.

”Sæsonen har ikke været præget af pænt spil, men derimod god gejst og fight. Vi har kun vundet vores kampe med et-to mål, men sejrene kom i hus. Vores sammenhold på holdet og indstilling til kampene har også gjort, at vi blev nummer ét,” udtaler Heidi Christoffersen.

”Nu kigger vi frem mod Serie Øst – landets tredjebedste række – som ikke bliver nogen nem opgave. Vi håber på nogle forstærkninger ude fra, og at vi igen kan finde vores gode spil frem. Så er vi overbevist om, at vi har niveau til at spille med på højere plan.”

Holdets anfører retter afslutningsvis en stor tak til tilskuere og træner Bo Fosgaard for et godt og solidt samarbejde. Oprykningen blev i øvrigt fejret med manér i klubhuset efter sejren.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top