Annonce

Røde studenter springer ud i dag
rg_student_2013-1.jpg
Med et flot 10-tal i den afsluttende eksamen i AT, kunne 19-årige Michelle Snejbjerg fra 3å i morges lade sig hylde som den første student i år på Rødovre Gymnasium. Foto: Red.
uddannelse Årets første studenter er sprunget ud på Rødovre Gymnasium. Michelle Snejbjerg var den første der kunne lade sig hylde. ”Det er rart, at det er overstået. Nu kan jeg slappe af og se de andre svede,” siger hun med et bredt smil.

Med et flot 10-tal i den afsluttende eksamen i AT, kunne 19-årige Michelle Snejbjerg fra 3å i morges lade sig hylde som den første student i år på Rødovre Gymnasium.

I de forgangne år har flere elever afsluttet deres sidste eksamen på samme tid, og dermed delt ’titlen’ som den første student. I morges var Michelle imidlertid den eneste, der kunne opleve den foreløbige kulmination på tre års slid på skolebænken.

Annonce

”Det er lidt mærkeligt at være den allerførste student. Jeg havde lidt håbet på, at der også var nogle andre, så jeg ikke var alene,” fortæller Michelle Snejbjerg, der derfor var ene om at hejse dannebrog til tops i skolegården, som de første studenter har tradition for at gøre på den gamle statsskole.

”Jeg bliver på skolen og venter på de andre fra klassen. Alle bliver næsten færdige i dag, og i de kommende dage skal vi bare feste og hygge os,” fortæller hun.

De nybagte studenter skal køre vogn på fredag.

rg_student_2013-(2)

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top