Annonce

Radikal spidskandidat kæmper for åbenhed
radikale-martin-nielsen_05_.jpg
Martin Møland Nielsen er radikales nye lokale spidskandidat. Foto: Brian Poulsen
politik ”Rødovre Kommune skal samarbejde mere med private firmaer, og det skal være nemmere at være borger i byen.” Det mener Radikales nye spidskandidat, Martin Møland Nielsen.

Han er født og opvokset i Rødovre. Nu vil Martin Møland Nielsen også i kommunalbestyrelsen. ”Ikke mindst for at skabe mere åbenhed,” siger Radikales nye spidskandidat i Rødovre,
Her mener han, at kommunalbestyrelsen har brug for nye, dels friske kræfter, og dels at sende et signal om mere gennemsigtighed til borgerne.
”Det er svært at gennemskue hvordan beslutninger bliver taget i Rødovre. Der er jo ingen, der prøver at snyde. De folkevalgte sidder der alle sammen fordi de vil byens bedste, men det kan være svært at få indblik i, hvordan forvaltningen arbejder og hvordan politikerne når frem til deres beslutnin- ger. Sagen om Damhus Have viser tydeligt, at der er brug for mere åbenhed,” siger Martin Møland Nielsen.
Han mener derfor, at borgerne skal have større mulighed for at følge beslutningerne hele vejen fra idé til udformning, hvis der altså er idéer.
Uansvarlig ansvarlighed
Martin Møland Nielsen synes nemlig, at den økonomiske ansvarlighed i Rødovre er blevet ‘så ansvarlig’, at det snart er uansvarligt.
”Økonomisk har man i Rødovre i mange år haft et overskud, og man har holdt et meget stramt budget af frygt for at blive straffet økonomisk. Det synes jeg faktisk er udemokratisk. Rammen bliver også mindre i de kommende år, og vi skal vende og dreje hver eneste krone, men det er til gengæld også vores pligt at bruge pengene, der hvor de sikrer borgerne bedst mulig service, og det er ikke nødvendigvis på bankbogen,” understreger han.
”Hvis jeg bliver valgt vil jeg derfor se, om ikke vi kan samarbejde endnu mere med det private erhvervsliv, og undersøge om der var nogle af de kommunale opgaver, der kunne overtages af private firmaer. Rødovre ligger helt i bund i Danmark på det område, og måske kunne opgaver som rengøring, pasning af park og anlæg, vedligeholdelse og madservice udliciteres og frigive penge til mere service,” siger Martin Møland Nielsen, og siger, at Rødovre ligger på en næstsidsteplads på området.
Kulturliv og aktiviteter for unge
Han har masser af andre mærkesager, og brænder specielt for, at der skal ske noget mere for de unge i byen, og skabes mere kultur og liv i eksempelvis Islev.
”Det kan godt være en ekstra udfordring at komme ind fra sidelinjen – når man sidder ved magtens bord, er man mere inde i sagerne og ved, hvad der er af muligheder, men vi har nogle knaldgode mærkesager, som vi selvfølgelig vil profilere os på, når vi nærmer os valget,” siger Martin Møland Nielsen, der glæder sig til valgkampen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top