Annonce

Prostitution
Chrummer_love.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Det er forkert at købe sex. Men lige så lang tid der er folk (mænd), som vil købe sex, så vil der ALTID være nogle, der vil sælge sex.

Det er noget så kynisk som udbud og efterspørgsel. Det er ligesom smøger, sprut og narko. Det er ikke sundt for nogle, men du kan stadig købe det.
Den erkendelse er Dansk Folkeparti nu kommet til. De forholder sig ikke til, om prostitution er godt eller skidt. De har bare deres sædvanlige “Neger-holdning”. Så de opfordrer nu til, at man skal knalde dansk.
Nå, ja for en narkoluder fra Skelbækgade er jo ikke offer for trafficking.
Jeg personligt ville have det svært med købesex. Jeg synes det må være lidt usympatisk at stå og pege og sige “Hende der, tak” og samtidigt vide, at hvis du ikke betalte for det, så ville hun ikke røre dig med en ildtang. Og hvad med ham der lige lukkede døren, var han med den samme pige?
For mig hører sex og kærlighed sammen, så det udelukker en prostitueret.
Man taler om, om man skal forbyde kvinder at være prostituerede eller forbyde mænd at gå til en prostitueret. Det sidste er altså ikke en mulighed. Hvis det er lovligt at være prostitueret, så nytter det jo ikke noget at gøre det ulovligt at benytte servicen. Mænd vil altid være ude efter sex, og det er svært at forbyde en drift. Ellers ville man nå langt med at forbyde folk at være sultne i Afrika.
Jeg har lige været i Cape Town og der blev jeg “slæbt” med på strip-bar. Det var faktisk mit første besøg på sådan et etablissement. Sjovt nok var der ikke en eneste afrikansk pige, men masser af østeuropæiske piger. Især græske. Her taler vi helt klart om, at nød lærer nøgen kvinde at spinde. Altså lige bortset fra at de så stadigvæk var nøgne.
Jeg forsøgte faktisk at spørge en af disse piger, hvordan hun var endt i Cape Town. Vågnede hun en morgen i Athen og tænkte: “Tror sgu jeg tager til Cape Town og bliver stripper og knalder for penge!” Men det ville de ikke tale om, de ville meget hellere høre om, hvad stjernetegn jeg var, og hvordan man siger “Jeg elsker dig” på dansk.
Pigerne var så “sultne” at man ikke bare kunne sige “smut – jeg er her for en drink” – jeg var nødt til – tre gange – at sige en sætning, jeg ikke havde troet, jeg skulle sige “Sorry, jeg er homo. Så spar krudtet”. Det ,der så bekymrer mig, er, at de troede på det og forsvandt med det samme!
Når man havde siddet et stykke tid, så kom der lige en flok på 10-15 piger, som lige tog en runde i lokalet på rad og række, kun iført høje hæle og trusser. Det var som om, at de lige skulle minde mændene om, hvad det nu var de var kommet for!
Det sjoveste var dog, at der lå en lille brochure på baren, som forklarede, hvordan man skulle behandle pigerne.
Man måtte ikke klappe dem bagi, man måtte ikke røre (hvis ikke man havde fået lov – eller rettere sagt betalt), man måtte ikke tage fotos, og hvis man købte en lapdance, måtte man max være fire deltagere. Den har jeg så taget med hjem, og nu skal den rammes ind og hænge i soveværelset, for jeg vil jo nødigt komme til at behandle kæresten som en prostitueret!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top