Annonce

Point headet væk
avarta-fremad_amager_19_260513_BP.jpg
Morten Johansen i en hovedstødsduel i sidste uges kamp mod Fremad Amager. Foto: Arkiv
Fodbold Næstved straffede markeringsfejl hos Avarta og brugte hovedet til at sikre alle tre point i søndagens kamp i Espelunden. Hjemmeholdet havde dog fortjent mindst et point.

Avarta-Næstved 1-2 (1-1)
1-0 Mikkel Dahl (6’)
1-1 Kasper Mertz (12’) straffe
1-2 Anders Clausen (74’)
Tilskuere: 414

Avartas startopstilling: Rasmus Pryts – Morten Hauglund, Rasmus Jørgensen, Henrik Volquardsen, Kristian Ellegaard – Mikkel Dahl, Haydar Said (63’ Jesper Larsen), Daniel G. Andersen (63’ Hadi Meaidi), Morten Johansen, Alexandar Lazarevic – Mohammed Ali

Annonce

Havde Avarta fået mindst et point i matchen søndag eftermiddag i Espelunden mod Næstved, var der ingen, der kunne have brokket sig.

Hjemmeholdet gik friskt til værks og spillede med stor vilje og fight. Det rakte dog ikke mod et udehold, der besidder fjerdepladsen i 2. division øst. Gæsterne var ganske enkelt skarpere på dødbolde.

Det hele begyndte ellers løjerligt, da Mikkel Dahl bragte ’de grønne’ på sejrskurs allerede efter seks minutter. Han fik en stikning af Morten Johansen frem mod Næstved-målet og nåede bolden før gæsternes målmand, hvorved han kunne prikke bolden over målstregen.

Annulleret mål
Det var uden tvivl Avarta, der sad på kampen i indledningen, og det var en kold spand vand i hovedet på hjemmeholdets spillere, da Næstved udlignede til 1-1 på straffe. Anfører Henrik Volquardsen lagde efter dommerens vurdering Anders Clausen ulovligt ned i feltet, og Kasper Mertz scorede usvigeligt sikkert fra 11-meter-pletten.

Kort forinden udligningsmålet havde Alexandar Lazarevic fået annulleret en ellers flot scoring på offside. Undertegnede kunne ikke se, om kendelsen var i orden.

Resten af første halvleg forløb ret lige uden de helt store chancer til nogen af holdene. Avarta var bestemt godt med i kampen mod sidste års nedrykker fra Næstved.

Stærk højrekant
Gæsterne havde en stor chance få minutter inden i anden halvleg, men målmand Rasmus Pryts var på sin plads.

Kampen fortsatte med spil frem og tilbage, men Avarta viste stadig stort gå-på-mod og vilje til sejr. Specielt højrekanten med Morten Hauglund og Mikkel Dahl viste glimrende samspil, og de to var nogle af kampens bedste spillere.

Med godt et kvarter igen bragte Næstved sig i front med 1-2. Gæsterne omsatte med stor effektivitet et hjørnespark, da Anders Clausen, Næstveds laveste spiller, nåede højst i feltet og headede bolden ind bag Rasmus Pryts. Skidt markering af Avarta.

Kan være indsats bekendt
Det blev kun til et par halve afslutninger for Avarta, der jagtede udligningen i det sidste kvarter. Næstved var ved at lukke festen på en kontra, men det blev ved en étmåls-sejr til udeholdet.

Avarta kan bestemt være deres indsats bekendt. Et point ville langt fra have været ufortjent, og Christian Grønbæks mandskab måtte for femte kamp ud af seks mulige i foråret indkassere et nederlag på hjemmebane.

Der er dog grund til optimisme på point, når Avarta bruger Grundlovsdag (på onsdag) på at rejse til Bornholm for at møde den absolutte bundprop i 2. division øst. NB Bornholm, der har seks point efter 25 kampe, tager imod på Nexø Stadion med kampstart kl. 15. Avarta ligger fortsat tre point over Herlev, som er lige under stregen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top