OL-bronze til Islev Skole
Skole-OL_Islev-Skole.jpg
4.z fra Islev Skole fik en flot tredjeplads i 10x60 meter stafet på Østerbro Stadion. Foto: Privat
Skole OL I mandags deltog 4.z fra Islev Skole som den eneste klasse fra Rødovre Kommune ved det store Skole OL, og anstrengelserne rakte til en flot tredjeplads i stafet.

Indmarch, nationalsang og en Skole OL-ild, der blev tændt, markerede starten på det stort opsatte Skole OL, som blev afholdt på Østerbro Stadion i København.

Det er DIF og TV 2, der står bag Skole OL, som ved finalestævnet har deltagelse af 5.500 børn fra 244 skoleklasser fra hele landet. Med fra Rødovre var 4.z fra Islev Skole, der ligesom de øvrige klasser skulle kæmpe om metal-gunsten i fem discipliner: 60 og 400 meter løb, længdespring, boldkast og stafet.

Annonce

Flot tredjeplads
Skoleklassen fra Islev Skole havde forberedt sig på dagen i idrætstimerne, og de i alt 27 elever – cirka halvt piger og drenge – var rustet til at dyste med ved det store stævne i mandags – og træningen gav bonus.

”Vi fik en tredjeplads i 10×60 meter stafet. Så vi blev Danmarks tredjehurtigste klasse, og vi fik ved præmieoverrækkelsen vores medaljer og T-shirts, hvor der stod bronze på. Der var 45 skoler med til konkurrencerne i dag,” siger lærer i 4z, Kenneth Poulsen.

”Vi var med fra arrangementets begyndelse, da Kronprins Frederik og overborgmester Frank Jensen åbnede legene. Det var en rigtig stor oplevelse for børnene, der var glade for at være deltagere til arrangementet. Jeg tror, vi var omkring 2.500 mennesker samlet på stadion.”

God stemning
De fleste ville formentlig give deres højre arm for at få lov til at deltage ved et OL. Selv om mandagens oplevelse kun gjaldt danske skoleelever, var anstrengelserne dog al tiden værd.

”Det var en rigtig god og lang dag, hvor en masse børn fik dyrket masser af motion. Der har været en god stemning hele dagen,” slutter Kenneth Poulsen.

I går, tirsdag, var det landets 5. klasser, der skulle i aktion, mens det i dag er 6. klasserne, der skal kæmpe om Skole OL-metallet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top