Annonce

Øjebæ bliver revet ned
Slotsherrensvej-012.jpg
Smadrede vinduer og grafitti i alle regnbuens farver. Den hærgede bygning på Slotsherrensvej skal nu rives ned. Foto: Arkiv
nyt liv i islev Faldefærdig bygning på Slotsherrensvej bliver nu revet ned. I stedet skal der opføres boliger på grunden.

I forrige uge var flere hundrede borgere samlet på Ørbygård for at give deres bud på fremtidens indgang til Rødovre i området ved Damhustorvet. I den anden ende af byen, får en af byens andre indgange, eller bagdøre om man vil, knap så meget opmærksomhed. På Slotsherrensvej har en forslået bygning i flere år hilst naboerne fra Vanløse velkommen, når de krydsede kommunegrænsen. I årevis har borgere her i avisen luftet deres utilfredshed med den gule øjebæ, og nu kan de omsider gnide sig i hænderne. Bygningen er nemlig snart fortid.
“Vi er så småt gået i gang med at rive bygningen ned, og vi forventer at være færdige i løbet af sommeren,” fortæller Henrik Hockerup fra nedrivningsfirmaet Preben Hockerup A/S.

Glade naboer
Naboerne i nærområdet er ikke overraskende glade for, at bygningen nu forsvinder.
“Vi har længe talt om, hvad der skulle ske, og derfor er det dejligt, at der nu er taget en beslutning om, hvad der skal ske med grunden, så vi kan få noget andet at kigge på,” fortæller Malene Kjær, der er beboer på den nærliggende villavej Ådiget.
Naboen Anders Vendelbo Kjær er enig.
“Det er super dejligt. Det har været en øjebæ uden lige,” fortæller han.
Planen er, at der skal bygges etageboliger på grunden. Det er projektudviklingsselskabet Kaae Gruppen, der skal stå for byggeriet, men på nuværende tidspunkt er de endelige planer ikke på plads.
“Planen er at opføre boliger i stedet, men der er lidt usikkerhedsmomenter, da der først skal laves en lokalplan,” forklarer arkitekt Klaus Boyer fra Kaae Gruppen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top