Annonce

Ny træner for Avarta
avarta-birkeroed34_250508_BP.jpg
Christian Grønbæk, der her er flyvende tilbage i 2008, stopper som cheftræner for Avarta. Foto: Arkiv
Fodbold Der kommer ny mand på posten som cheftræner for Avarta. Christian Grønbæk, der har stået i spidsen for 2. divisionsholdet i syv år, bliver afløst af Thomas Vesth Hansen pr. 1. juli.

Et generationsskifte har set dagens lys i Avarta i landets tredjebedste række. Med udgangen af sæsonen stoppede flere rutinerede spillere, og nu bliver der også skiftet ud på trænerfronten.

Christian Grønbæk har trænet Avarta i syv år, men han overgår nu til en stilling som sportschef i stedet for Per Thomsen. Grønbæks kontrakt udløber 31. december 2013.

Annonce

”Christian Grønbæk har ydet en stor indsats i sine syv år i Avarta med mange store øjeblikke. Årene har bl.a. budt på oprykning til 2. division samt fem flotte sæsoner i en 2. division, der løbende er blevet stærkere og stærkere,” lyder det i en pressemeddelelse fra adm. direktør i Green Entertainment A/S, BK Avarta, Steffen Leholk.

Bliver yderst spændende
Ny mand i trænersædet bliver Thomas Vesth Hansen, der tiltræder pr. 1. juli. Han kommer fra en stilling som cheftræner for Lyngsbys U19-hold, og han har tidligere trænet Skjold i 2. division.

”Jeg glæder mig meget til opgaven, det bliver yderst spændende. Avarta er en klub med fine faciliteter og ledere, der brænder for Avarta og et gennemsnit på over 400 tilskuere til hjemmekampene. Det er der ikke mange andre klubber, der i 2. division kan matche,” siger Thomas Vesth Hansen og fortsætter med den kommende sæsons trup.

”Der venter en del arbejde den næste tid med at sammensætte en slagkraftig trup. Vi skal have fundet nogle spillere, der kan supplere Avartas nuværende spillertrup, som indeholder fine kvaliteter på mange områder. Vi er på udkig efter kvalitetsspillere, der har et ønske om at udvikle sig. Udvikling på alle parameter vil fremover være kodeordet og forhåbentlig skal det medføre sejre.”

Vil tilføre rutine
Den nye sæson begynder til august, så der venter hårdt arbejde forude med at forme en trup, der gerne skulle være med til at bringe Avarta lidt væk fra farezonen i bunden af 2. division.

”Thomas V. Hansen og ledelsen er allerede i gang med at forme truppen til den kommende sæson. Med de mange spændende navne, der allerede er i truppen, har klubben primært fokus på at hente rutinerede spillere ind. Med den korte sommerferie bliver det hårdt arbejde, inden spillerne møder til træning den 15. juli,” udtaler Steffen Leholk.

Klubben meddeler samtidig, at assistenttræner Benny Mundt har valgt at stoppe øjeblikkeligt. Det er endnu uvist, hvem der overtager hans stilling, men den ny cheftræner og ledelsen har kig på flere emner.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top