Annonce

Nu bliver Rødovre Kommune også smart
rk_app.jpg
Oplever du fejl eller mangler i informationerne på den nye app, så vælg 'Min kommune' og derefter 'Skriv til os', så får kommunen direkte besked," opfordrer kommunen. Foto: Red.
app De fleste store virksomheder har en. Alle unge mennesker kan finde ud af at bruge dem, og de fleste spørger efter den. Nu er Rødovre Kommune også klar med en app.

Det skulle være så smart, men har faktisk ikke været det længe. Indtil forleden har man skulle navigere enten helt til Rødovre Parkvej eller også rundt på Internettet for at finde informationer om Rødovre Kommune.
Nu har din kommune imidlertid endelig lanceret en ny app til smartphones. En lynhurtig genvej til information, nyheder og kulturaktiviteter i Rødovre. Her kan man få de hurtige svar og finde den korteste vej til borgerservice, kulturevents, skoler, daginstitutioner, genbrugsplads og meget andet ved hjælp af få klik på telefonen.

Nem at finde
For at få fat på den nye app skal du søge efter efter navnet ‘RK’ eller ‘Rødovre Kommune’ i ‘App-store’, hvis du har en iphone – eller i ‘Google Play’, hvis du har en såkaldt android-mobil. Har du installeret en såkaldt QR-skanner-app på din mobil, så kan du nøjes med at skanne QR-koden her på siden. Den fører dig direkte til download af ‘RK app’.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top