Annonce

Nat-tisseri endte i blodigt overfald
ved-voldgraven.jpg
Det var her på villavejen Ved Voldgraven at tre personer natten til lørdag gik amok på et ældre ægtepar. Foto: Red.
politi Et ægtepar blev tæsket gule og blå, da de natten til lørdag ville stoppe en tissetræn- gende mand, der var trængt ind i deres have.

Der udspillede sig et natligt drama på den stille villavej Ved Voldgraven natten til lørdag. To mænd og en kvinde forlod ca. kl. 03.30 en privatfest på vejen, men de nåede ikke særlig langt, før de blev hovedpersoner i en sag om grov vold.
Den ene af de to mænd stoppede op for at tisse i naboens forhave, men det huede bestemt ikke villaens mandlige ejer, der konfronterede den tissetrængende mand. Villaejeren blev dog ikke mødt med forståelse, men med tæsk. Mandens kone forsøgte at lægge sig imellem, men hun blev ligeledes overdynget med slag og spark af de tre gerningsmænd.

Meldte sig selv
De tre personer stak efterfølgende af i en taxa, og først dagen efter gik det op for de to mænd, at det natlige overfald på villavejen i Rødovre kunne få konsekvenser. Overfaldet blev omtalt massivt i diverse medier, og det fik de to mænd til at melde sig selv til politiet. I søndags blev de stillet for en dommer ved Retten i Glostrup, og her blev de varetægtsfængslet i to uger.
“Af hensyn til den videre efterforskning er de to mænd blevet varetægtsfængslet. De to mænd har nu ikke mulighed for at påvirke efterforskningen ved eventuelt at tale med venner, vidner og de forurettede,” fortæller senioranklager hos Københavns Vestegns Politi, Martin von Bülow. De to mænds kvindelige bekendtskab har stadig ikke meldt sig selv, men politiet ved, hvem hun er.

Annonce

Afviser overfald
De varetægtsfængslede mænd har dog en noget anden udlægning af hændelsesforløbet fredag nat. Ifølge Ekstra Bladets reporter, der var til stede i grundlovsforløbet, forklarede den tissende mand, at han ikke slog først.
“Jeg tissede op ad en skraldespand i indkørslen. Det var måske dumt, men husejeren kom ud og råbte og skreg og hev fat i mig, mens jeg stod med bukserne nede og gav mig en på lampen. Jeg slog igen. Så kom de andre til og de slår ham begge, mens jeg knapper mine bukser. Der bliver håndgemæng, og de skubber til manden. Så kommer hans kone og råber og skriger,“ forklarede den 26-årige i Retten i Glostrup ifølge Ekstra Bladet.
Sagen overgår nu til lokalpolitiet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top