Annonce

Mighty Blues igen klar
mightyblues.jpg
Ninette Ellebye (sang), Theis Henriksen (guitar), Ole Ellebye (keyboards), Henrik Sørensen (mundharpe, percussion), Allan Henriksen (trommer) og Lars Schmidt (bas). Foto: Jacob Dinesen
byfest Mighty Blues Band tager comeback til årets byfest. I år har de heavy metalguitaristen Michael Stützer fra Rødovre med som gæstesolist.

For ishockeyfansene, kommer der til at lyde velkendte toner til årets byfest, når Mighty Blues band, der af mange er kendt som Rødovre Skøjte Arenas powerband, leverer energisk og svedig bluesrock i teltet torsdag aften.
Mighty Blues Band har rundt regnet et år på bagen. Og det har været et travlt år på de danske scener med koncerter, festivaloptrædener og supportjobs. Blandt andet er det blevet til koncerter på Langelandsfestival, på Månefiskeren på Christiania, i PH Cafeen og Rådhuset på Vesterbro, i Viften i Rødovre, i Dæmonens Port, i Lions & Barrels i Parken, hovednavn til Go’Nat Bagsværd 2013 samt til private arrangementer, byfester, kræmmermarkeder og fester i motorcykelklubber.

Svedig rock
“Mighty Blues Band leverer en energisk svedig og swingende omgang tung bluesrock efter samme principper, som drev de store bluesrock-navne i slut-60’erne og start-70’erne: både helt egne numre og helt personlige fortolkninger af bluesens gamle travere,” siger bandets basist, Lars Schmidt, der lover genkendelige toner, numre af bl.a. Led Zeppelin og Thin Lizzy,
Som til en ishockeykamp, fristes man til at skrive, leverer Mighty Blues Band tre perioder torsdag den 13. juni: Kl. 20.00, kl. 21.15 og kl. 22.15.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top