Annonce

Loyale spillere takkede af
avarta-fremad_amager_16_260513_BP.jpg
Morten Johansen (th.) er en af tre Avarta-profiler, der stopper karrieren. Foto: Arkiv
Fodbold Avarta-profilerne Morten Johansen, Casper Windfeld og Morten Seifert Bierrings spillede alle deres sidste kamp i karrieren i lørdagens sejr mod Svebølle.

De tre spillere spillede deres sidste kamp for Avarta og i karrieren, da Avarta vandt 3-1 hjemme over Svebølle.

”De har alle sammen været super loyale over for mig. Det har været fantastisk at have en spiller som Casper Windfeld, men nu skal han ud at rejse med sit arbejde. Det er en god person og spiller, vi mister der,” siger cheftræner Christian Grønbæk og fortsætter om sin nu forhenværende anfører.

Annonce

”Morten Seifert har haft en glæde til klubben og spillet, og det har gjort, at han er blevet ved. Han har leveret en flot indsats for klubben. Det altid med grædende øjne, at man må sige farvel til sådan nogle spillere, men på et eller andet tidspunkt skal dagen jo komme.

Den sidste spiller, der stopper karrieren, er midtbanespilleren med kælenavnet ’Mojo’.

”Morten Johansen har også været loyal og arbejdet for os i mange år. Ham vil jeg også komme til at savne. Han har været en god mand for mig. Han fortsætter muligvis som U21-træner i Avarta. De har alle tre levet nogle rigtig gode indsatser for Avarta,” lyder det fra Avarta-træneren.

Tage energien med videre
Spillerne kunne altså tage afsked med deres karrierer med en solid sejr. Et bedre punktum kan der vel næppe sættes for de tre profiler. Selve spillet kunne dog godt have været lidt bedre

”Vi spillede til tider godt, men vi kunne godt have spillet lidt hurtigere. Vi kom trods alt til de chancer, vi skulle. Så det var rigtig positivt,” udtaler Grønbæk og sætter nogle ord på spilleren, der hev tricket op af hatten, Mohammad Ali.

”Ali har arbejdet længe på at komme i god form. Det var dejligt at se ham få scoret nogle mål, for han har haft lidt svært ved at få den puttet ind i kassen. Jeg håber, at han kan fortsætte med at være skarp efter sommerferien.”

Avarta lå længe få point over stregen, men den sidste håndfuld kampe vidnede om, at holdet fra Espelunden ikke ville tabe dysten om at undgå nedrykning.

”Vi havde talt om, at vi skulle slutte sæsonen godt af. Vi har fået en del point på det sidste. Vi skal bruge energien på at komme godt videre til næste sæson,” slutter Christian Grønbæk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top