Annonce

Løbehygge fyldte lørdagen
motion_for_alle_2013-32.jpg
Løbere i alle aldre fyldte stierne omkring Rødovre Stadion i lørdags. Foto: Red.
Motionsløb Løb, musik og hygge var temaerne lørdag eftermiddag på Rødovre Stadion, da ’Motion for alle løbet’ blev afholdt i godt vejr.

Nogle havde trænet op – andre kastede sig bare direkte ned i løbeskoene. Fælles for alle var, at hyggen var hovedoverskriften for lørdagens årlige ’Motion for alle løbet’, arrangeret af Balance Club, Rødovre Kommune, Orients Gymnastikafdeling samt Rødovre Atletik Club.

Små 400 løbere i alle aldre havde mødt op i godt vejr til en eftermiddag på Elstedvej, hvor der også var musik, mad og hoppeborg for de mindste.

Annonce

”Det så ud som om, folk hyggede sig. Vi fik lavet det, vi havde planlagt, og det hele forløb rigtig godt. Vi var også heldige med, at vejret var godt. Det var overordnet en god dag,” siger Karen Kirschberg fra Balance Club.

”I år havde vi også fået livemusik med. Det fungerede fint, og folk fik også lidt mad. Det var lidt mere end bare et løb. Vi havde fået nogle gode sponsorpræmier, som man havde mulighed for at vinde ved lodtrækning. Det syntes folk også godt om.”

Flere deltagere
Arrangørerne har store ambitioner for løbet, de håber, kan blive en stor tradition i fremtiden.

”Vi vil gerne have nogle flere firmaer med ind over, og også gerne nogle flere deltagere,” lyder det fra Karen Kirschberg, der også erkender, at visse elementer fra dagen kan forbedres.

Størstedelen af løberne kom fra Rødovre, og folk blev på Rødovre Stadion og hyggede helt frem til sidst på eftermiddagen. Det var tredje år i træk, at ’Motion for alle løbet’ blev afholdt, og Karen Kirschberg roser det gode samarbejde med Rødovre Kommune, der er en stor aktør ved afholdelsen af arrangementet.

Som billederne i galleriet her på rnn.dk viser, var der smil og glade vibrationer i lørdags.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top