Annonce

Kort om sport
Malthe-Munch.jpg
Malthe Munch fra CK Fix fik en tredjeplads i lørdagens løb. Foto: Privat
Kort om sport Klik ind og få et overblik af sporten i Rødovre. Der er nyt fra fodbold, skaterhockey, ishockey og cykling.

Fodbold. BK Rødovre fortsætter de gode takter i serie 1, pulje 2. I lørdags blev det til 3-0 hjemme mod VLI fra Frederiksberg. Det var sæsonens sidste hjemmekamp, og holdet indtager en position som nummer fire i rækken. Der resterer dog fortsat to runder, inden spillerne kan gå på sommerferie.

Fodbold. I lørdags var der på Valhøj Skole lokalopgør mellem B77 og Orient GI i serie 2. Kampen endte uafgjort, og Orient fastholder deres position som nummer tre i rækken, mens B77 er nummer otte ud af 12 hold. I morgen, torsdag, tager B77 imod Hundige BK, og Orient GI tager lørdag imod Ejby IF 1968 på Islev Skole.

Annonce

Skaterhockey. Mens den meste sport er på sommerferie midt i juli, bliver der fuld gang i rulleskøjterne i Rødovre Stadionhal. I weekenden den 19.-21. juli bliver der nemlig afholdt Skaterhockey Europacup 2013 for oldboys. Der bliver skaterhockey på højt niveau, når de 32+-årige spillere indtager gulvet i jagten på det eftertragtede Europa-guld.
Danmark stiller med fire hold, og det ene er Rødovre-klubben El Diablo. Der er desuden deltagelse af hold fra Østrig, Storbritannien og Schweiz, og arrangementet løber fra fredag kl. 17 til søndag kl. 18. Det danske landshold spiller søndag kl. 13 en opvisningskamp mod et udvalgt hold af ishockeyprofiler – blandt andre Michael Smidt, Andrey Chistyakov og Mike Rådde.
Læs meget mere om cuppen i Rødovre Lokal Nyt i ugerne op til den store weekend.

Ishockey. Der er efterhånden ved at være helt styr på træningskampene for Rødovre Mighty Bulls op til den kommende sæson. Tyrenes første kamp bliver en intern dyst mod RSIK torsdag den 8. august kl. 19, mens den første ’rigtige’ kamp bliver hjemme mod Helsingborg fredag den 16. august kl. 19.30.
Se hele træningskampprogrammet på klubbens hjemmeside, mightybulls.dk. Der er sæsonstart fredag den 20. september. Ligaen har endnu ikke fået en ny hovedsponsor efter Arbejdernes Landsbank.

Cykling. I lørdags blev der kørt enkeltstart ved Søllested på Lolland, og CK Fix’eren Gustav Wang udraderede sine konkurrenter og vandt med tre minutter til nummer to i U11-klassen. I U15-klassen blev Malthe Munch nummer tre i et felt af enkeltstartsspecialister.
I søndags var det flade landskab skiftet ud med bakket terræn ved Ganløse, men det blev årets første løbsdag uden podieplaceringer til CK Fix.

Skaterhockey. Rødovre CPH All Stars var tæt på at få medaljer med hjem fra Europa Cup for U13 i skaterhockey i weekenden, som blev spillet i den schweiziske by Givisiez nær Fribourg. Søndagen var finaledagen, og det blev en intens og spændende dag for de talentfulde Rødovrespillere. Kvartfinalen blev vundet 5-4 efter overtid, hvilket gik ud over Rossemaison fra Schweiz, som ellers førte 3-4 med 13 sekunder tilbage, men så udlignede Christoffer Frænell.
I semifinalen tabte Rødovreholdet 2-3 til de senere Europamestre og værter Givisiez, der vandt finalen over Leader Moskva med 6-5. I kampen bronze måtte Rødovre CPH All Stars se deres 4-3 føring blive udlignet få sekunder før tid, for senere at tabe i overtiden. I stedet kunne tyske Kaarst juble over bronzen.
I den kommende weekend skal klubbens U16 forsvare de danske farver ved U16 Europa Cup i tyske Kaarst. PJ

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top