Annonce

Kort om sport
NM-2013_Michella-og-Rasmus.jpg
Michella Mathiesen og Rasmus Lund Petersen fra Hwarang Rødovre Taekwondo Klub vandt begge guld ved Nordiske Mesterskaber. Foto: Privat
Kort om sport Vi giver et overblik over den seneste uges sport i Rødovre. Der er nyt fra fodbold, ishockey, cykling og taekwondo.

Fodbold. BK Rødovre fik uafgjort 4-4 i torsdags i udekampen mod Sundby BK, der er den nærmeste forfølger i puljen i serie 1. Holdet indtager en position som nummer fire, og på lørdag lægger Rødovre Stadion græs til kampen mod gæsterne fra VLI fra den nederste halvdel af rækken.

Fodbold. BK Rødovres damer har sikret sig oprykning til Serie Øst – det tidligere Danmarksserien. Det står klart, efter holdet i torsdags vandt den tredjesidste kamp i Danmarksserien med 1-2 ude mod Amager FF. Der resterer dermed to kampe, inden den står på sommerferie for Bo Fosgaards tropper. Næste kamp er lørdag den 15. juni hjemme mod Skjold, og holdet går benhårdt efter at beholde førstepladsen i rækken.

Annonce

Fodbold. BK Vest fik uafgjort 1-1 i søndags i hjemmekampen i Nørrekær mod Rødvig G&I i serie 6 og indtager femtepladsen ud af 10 hold. BK Vest har otte point efter syv kampe og møder på mandag ude Djerdap FC.

Fodbold. Orient GIs hold i serie 2 uddelte bøllebank til Brøndbyernes IF i lørdags på Islev Skole. Sejren blev på hele 7-1, og sejren betyder, at holdet rykker op på andenpladsen. Der resterer to kampe i sæsonen, og næste opgave er på lørdag, når Valhøj Skole og B77 lægger græs til et lokalopgør.

Cykling. I lørdags blev der kørt på en kort rundstrækning i Hillerød, og eneste CK Fix’er på podiet blev Gustav Wang i U11-klassen. Lørdag blev der kørt i Kokkedal i et kuperet terræn, og her viste Gustav Wang sig igen frem ved at vinde i U11-klassen. I U13-klassen blev Tobias Lund Andresen nummer to. CK Fix fik i alt 12 top 10-placeringer i weekenden.

CK_Fix5
U15-drengene spurter igennem ved søndagens løb i Kokkedal i Nordsjælland. Foto: Red.

Ishockey. Rødovre Mighty Bulls træder ind i kvartfinalen i den kommende sæsons pokalturnering. Her skal tyrene møde vinderne af duellen mellem Aarhus og Herning Blue Fox. Kvartfinalerne skal spilles den 13. og 17. september. I sidste sæson nåede Rødovre til semifinalen, men blev slået i sidste øjeblik af Frederikshavn White Hawks.

Taekwondo. Det danske kamp-landshold deltog i weekenden i Nordiske Mesterskaber i Finland. For Hwarang Rødovre Taekwondo Klub blev det en stor succes, idet begge klubbens deltagere, Michella Mathiesen (senior -53kg) og Rasmus Lund (junior -45kg), begge vandt guld og titlen som Nordiske Mestre 2013.

Taekwondo. Islev Taekwondo Klub blev den mest vindende klub ved Malmø Open i Sverige og fik overrakt en kæmpe pokal til minde om dagen. Dernæst blev klubben den næstmest vindende klub ved Danish Open i Kolding lørdag den 25. maj.

Danish-Open

Fotoet er fra Danich Open. Fra venstre er det DTaF-dommer Henrik Rasmussen, formand Ann Oxfeldt Olsen og WTF-dommer Per Fly – alle fra Islev Taekwondo Klub. Foto: Privat

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top