Annonce

Kom med til folkemødet på Bornholm
følg med På rnn.dk kan du få opdateringer fra det store politiske folkemøde på Bornholm, leveret dagligt med et strejf af indlevelse og et lille gran humor af den kun 21-årige Emil Holtemann, der kommer fra Rødovre.

Når politikere fra hele landet mødes på Folkemødet på Bornholm for at diskutere demokrati og politik, bliver det med deltagelse fra et hav af foreninger, frivillige og organisationer, der gerne vil være med til at sætte fingeraftryk på fremtidens løsninger. Men der er langt til klippeøen.
Det er der ikke til vores hjemmeside rnn.dk, hvor den fagligt aktive Emil Holtemann fra Rødovre, der blandt andet er formand for HK Ungdom I København, dagligt vil løfte sløret for nogle af de problemer og løsninger, der diskuteres, samt give et indblik i nogle af de aktiviteter, der er med til at binde det hele sammen på tværs af politiske skel og personlige interesser.
Vi har bedt ham holde øje med byens borgmester for os, men ellers er det ikke til at vide på forhånd, hvilke oplevelser, der finder vej fra de mange workshops og debatter, til hans tastatur.
“Folkemødet er en smeltedigel af gode intentioner. Her mødes politikere og borgere med forskellige kasketter for at se ud over deres egne skyklapper. At det foregår på solskinsøen gør kun udsigten bedre. Her kan der komme idéer på bordet, som kan være svære at få øje på, når man sidder bag sit politiske skrivebord derhjemme på rådhuset eller på Christiansborg,” siger Emil Holtemann forventningsfuldt.
Du kan følge Emils blog på rnn.dk, hvor du også selv kan komme med med kommentarer og på den måde være med i diskussionen fra Folkemødet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top