Annonce

Klar til regndans
byfest2009-1-1_110609_BP.jpg
Vejrudsigten er ikke med de glade byfest-gæster, men det plejer jo at gå godt alligevel. Foto: Arkiv
byfest Hvis der er én ting man kan regne med, er det, at det altid regner til Rødovre Byfest. ”Det regner vi ikke for at være et problem,” siger Gert Nielsen, som har været med til at arrangere byens største folkefest i årevis.

Sol, sol og atter sol. Vejrudsigten frem mod årets byfest smiler som en gul sol på DMIs hjemmeside. Men så sker der noget på femdagesprognosen, når vi når frem til torsdag. Store sorte skyer trækker sig sammen på himlen, som om vejrguderne og regnefolkene hos DMI ved, at det er der, Rødovre Byfest starter.
Men bare rolig, der skal mere end et par dråber til at stoppe Rødovre Byfest, og ikke mindst gæsterne, der forbereder sig til både regn- og støvledans med høje forventninger.
”Så længe jeg kan huske, har vi kæmpet med regnvejr. Da vi flyttede byfesten til en anden uge, der flyttede regnen med. Men det gør ikke noget, for Rødovre Byfest er hele byens fest om det regner eller ej,” siger Gert Nielsen fra World Cup Hallen, der i år forsøger sig med at lave en buffet i madteltet, der oven i købet bliver slået sammen med levende musik.
”Vi forsøger at skabe lidt hygge ved, at der bliver spisning i det telt, hvor der også er levende musik. Den store fest foregår i party-teltet, hvor der er DJ og dans,” siger Gert Nielsen.
Som altid er der karruseller og skydetelte på rådhusplænen, men den egentlige fest foregår i teltene. Og så kan det jo være lige meget, om det regner.
”Det har altid regnet. Alle folk glemmer det et par dage efter festen er slut, fordi det er så hyggeligt. Man kommer til byfest for at hygge sig og møde sine medborgere, som man ellers risikerer aldrig at se,” siger Gert, der håber på, at der over alle fire dage fra torsdag til søndag vil komme i omegnen af 20.000 besøgende til Rødovre Byfest.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top