Annonce

Kæmpe skunklager ransaget
politi_ransagning-6.jpg
Foto: Red.
politi Politiet var mødt talstærkt frem, da de i går morges ryddede et stort skunkgartneri på Nyholms Allé.

Ud fra antallet af fremmødte betjente, skulle man næsten tro, at ordensmagten havde valgt at afholde deres årlige sommerfest i Rødovres industrikvarter. Den ene politi-lastbil trillede ned ad Nyholms Allé efter den anden, og de mange betjente dannede på det nærmeste en jernring rundt om en lagerbygning.

De alvorlige miner afslørede hurtigt, at betjentene ikke skulle ind og køre gokart i lagerbygningen. Iført hvide drager slæbte betjentene den ene store sæk med skunk ud af lagerbygningen efter den anden. Politiet var kommet på sporet af skunkgartneriet dagen forinden, under en storstilet aktion mod rocker- og bandegrupperinger på Sjælland, og opdagelsen var så stor, at politiet overvågende bygningen på Nyholms Allé natten over, inden de talstærkt slog til torsdag morgen.

Annonce

 ’”Jeg kan bekræfte at der er tale om skunk,” lyder det fra vicepolitiinspektør Carsten Jansson, der ikke i detaljer vil berette om det store fund.

”Jeg kan ikke sige meget mere. Vi har fundet et stort parti, men vi ved ikke hvor meget endnu,” slutter han.

Der er ingen anholdte i sagen, og politiet forsøger i øjeblikket at finde ud af, hvem der ejer lagerbygningen.  

politi_ransagning-(2)

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top