Annonce

Her er Rødovres bedste far
farsdag.jpg
Luna, Gry og Emma vandt gavekortene i den store Fars Dag konkurrence. Foto: Arkiv
fars dag De bygger dit legehus og lærer dig at cykle. Men hvem er egentlig Rødovres bedste far. Ifølge læserne er der mange af dem derude i stuerne, men her er i hvert fald tre, som får en ekstra gave fra deres børn i år.

Min far er verdens bedste – og helt sikkert også Rødovres. “ Sådan skriver Luna på seks år om sin far, der er vildt god til at lave stemmer når han læser højt for hende, og de tre søstre. Han danser iøvrigt rigtig sjovt og bliver aldrig sur.
“Min fars arbejde er at hjælpe børn, der har det svært, og jeg er rigtigt stolt af ham, for han er dygtig til det. Min far giver tusindvis af kram, laver verdens bedste kødsovs, og jeg går til thaiboksning sammen med ham, og vi bliver rigtigt gode og har det sjovt,” skriver Luna med lidt hjælp fra sin mor.
“Jeg synes han skal vinde et gavekort til Superbest, så han kan købe bøffer og øller og holde en drengefest, for det træn- ger han nok til, hjemme i vores pige-hus,” skriver Luna, der i dag kan give sin far et gavekort på 1000 kroner til Max, der efter sigende skulle være fyldt 40 år, men stadigvæk er ret pæn.

Ingen tid til sommerferie
Han er dog langtfra den eneste, som knokler. Emmas far arbejder eksempelvis ekstremt hårdt som selvstændig murer og det betyder ofte lange arbejdsdage.
“Alligevel er han glad og leger med os når han kommer hjem. Han arbejder meget, så han kan tjene penge til os. Og det betyder også at der ingen sommerferie er sammen med ham, “skriver Emma, der ofte tager i Parken og ser fodboldkamp.
Nu kan hun som tak tage ham med en tur i World Cup Hallen til en omgang bowling.
Den sidste vinder af vores store Fars Dag konkurrence er Gry Luneborg, der kan invitere en god ven med på Espehus efter at have besøgt sin far på kirkegården.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top