Annonce

Grønbæk: Vi arbejder for det
avarta-fremad_amager_02_260513_BP.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold Avartas cheftræner, Christian Grønbæk, var fuld af lovord til sine spillere efter gevinsten på 2-1 hjemme mod Frem.

I efteråret tabte Avarta 2-1 ude mod Frem, men denne søndag var der helt andre boller på resultat-suppen for de grønblusede fodboldspillere.

”Sidste gang mod Frem tabte vi på at afvige i duellerne og nærmest lade dem spille. Det gjorde vi ikke i dag. Vi havde forberedt os ordentligt taktisk til kampen. Det var tydeligt at se, og vi havde også arbejdet på, hvordan vi skulle åbne dem,” siger Christian Grønbæk, mens spillerne nyder en sejrs/overlevelses-øl i et feststemt omklædningsrum. Han fortsætter.

Annonce

”Vi havde godt spil ude i de frie områder og skabte gode chancer. Så det var ikke kun positivt ved de to mål, vi scorede. Det var også fedt at se, at spillere, der starter ude, er klar til at gå ind og afgøre kampene.”

Stor koncentration
Kampen var præget af stor fight og dueller, der fik tilskuerne ud på det yderste af sædet.

”Det var en hård kamp med hårdt spil. Drengene var koncentreret, og det skal man være som divisionsspiller. Så kan der godt falde point af,” lyder det fra Avarta-træneren, der omtaler udvisningen af Mohammed Ali.

”Jeg ser situationen sådan, at den ene slår ud. Der er noget tumult, og dommeren ser det, han ser, hvorfra han træffer sine beslutninger. Sådan er det.”

De sidste 20 minutter arbejdede stemmebåndet på højtryk hos Avartas træner. Han delte dessiner ud i stor stil i bestræbelserne på at holde føringen med en mand i undertal.

”Jeg råbte til spillerne for at få dem til at stå rigtigt på banen. Det var vigtigt, at man arbejdede færdigt, og det gjorde de. Det havde ikke været til at bære, hvis Frem havde udlignet til sidst. Så jeg hjalp dem så meget, jeg kunne,” udtaler Grønbæk, hvis hold har set meget bedre ud på det seneste end i begyndelsen af foråret.

Hårdere arbejde
”Alle spillerne skal udvikle sig til at spille på divisionsniveau. Nogle har spillet flere kampe end andre på dette niveau, og vi har haft mange skader, som har betydet mange omrokeringer. Det har spillerne skullet håndtere. Det er ikke fordi, vi er blevet kvalitetsmæssigt bedre i de sidste kampe – spillerne arbejder bare mere for det.”

To kampe mere, og så kan spillere, trænere og ledere gå på sommerferie. To kampe, hvor der mere eller mindre kan spilles uden nerver, da overlevelsen som bekendt er i hus.

”Vi skal ikke lalle de to sidste kampe væk, for vi skal bygge videre. Jeg kigger på, at holdet slutter i et godt tempo, og at der er noget at se frem til efter sommerferien. Det er det vigtigste,” slutter Christian Grønbæk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top