Annonce

Gode tekster sælger huse
bolig_tekst_lokalbolig.jpg
De helt rigtige ord i boligannoncen kan sælge dine mursten. Foto: Red.
bolig Kan du ikke få solgt dit hus? Så er det måske ikke nødvendigvis farven på væggene den er gal med. Måske er det bare teksten, der skal sælge bedre. Derfor har LokalBolig ansat profesionelle tekstforfattere.

Stor stue, flotte børneværelser og et nyere badeværelse. Det er svært at skille sig ud fra alle de andre, når boligen skal sælges.
Og det er synd. Står man foran et salg af sin ejendom, er det nemlig alfa og omega, at ejendommen både på papiret og i virkeligheden tager sig bedst muligt ud. LokalBolig har derfor ansat professionelle tekstforfattere til at beskrive alle ejendomme. Uanset om det er en lille ny lejlighed eller et gammelt rækkehus. Det handler om at fange husets ‘sjæl’.
‘Vi ved, at folk i dag næsten udelukkende søger bolig på nettet. Man surfer rundt blandt utallige boliger, og derfor er det vigtigt, at vi som professionelle ejendomsmæglere kan tilføre det ekstra til ejendommen, der gør, at den potentielle køber har lyst til at se og høre mere. Det er unikke tekster i kombination med et flot billedmateriale, der baner vejen’,” siger Steen Johansen, indehaver af LokalBolig Rødovre.
Gør en forskel
I dag benytter alle LokalBoligs butikker sig af professionelle tekstforfattere, fordi man ved med sikkerhed, at konceptet fungerer. For små to år siden begyndte de første LokalBolig-forretninger at bruge professionel tekst-bistand, og her har det vist sig at gøre en forskel.
Hvor boligannoncer tidligere handlede om antal værelser, beliggenheden og hårde fakta, har LokalBolig succes med at kombinere det hårde med det bløde, at man benytter fakta om ejendommen til også at fortælle en historie om livet, atmosfæren og mulighederne i ejendommen.
“I beskrivelsen af ejendommene gør vi vores bedste for at være tro mod virkeligheden, så man oplever, at ejendomsbeskrivelsen svarer til den oplevelse, man har, når man reelt ser ejendommen. Men vi påpeger også muligheder, netop fordi vi har mange års erfaring med ejendomme og ved, hvad man kan gøre,” siger Steen Johansen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top