Annonce

Goddag Rødovre
eva-kolofonbillede_01_03061.jpg
I løbet af sommeren vil Eva Thomsen, der har en fortid på flere store aviser, give en hånd med på Rødovre Lokal Nyt. På side 44 stiller hun eksempelvis skarpt på mangfoldigheden i Rødovre. Foto: Brian Poulsen
ny på pinden I løbet af sommeren vil avisens mange læsere støde på et nyt skribentnavn i spalterne: Eva Thomsen.

Efter et langt arbejdsliv som journalist ved bl.a. dagblade og lokalaviser er jeg ved at trappe ned. Da jeg har svært ved at undvære faget og tasterne, har jeg været så heldig at få lov til at give en hånd med på Lokal Nyts travle redaktion.
Og jeg vil gøre mig umage for at leve op til læsernes forventninger og redaktionens høje niveau.
Vi ses i spalterne.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top