Annonce

Giv far en løbetur
motion-for-alle-loebet16_28.jpg
På lørdag den 8. juni afholdes 'Motion for alle løbet' for tredje år i træk. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Fars dag I dag er det Fars Dag, men det er ikke for sent at købe en gave. Hos Balance Club er der hele dagen mulighed for at hente en gratis billet til ’Motion for alle løbet’ på lørdag den 8. juni.

Dagen igennem vil forventningsfulde fædre landet over åbne pakker fra deres børn. Har du ikke fået købt en gave, eller vil du blot lægge yderligere til din fars glæde, har Balance Club den perfekte gave klar.

Du skal blot møde op hos træningscenteret senest i dag den 5. juni, hvor der vil være mulighed for at vælge mellem distancer på 3, 5 eller 10 km.

Annonce

”Løbet foregår lørdag den 8. juni ved Rødovre Stadion, og du er naturligvis velkommen til at komme ned og heppe eller løbe med selv,” siger Ulrik Olsen fra Balance Club.

”Vi sørger for at tilmelde din far og giver dig et tilmeldingsbevis – du bestemmer distancen.”

Skabe en god dag
Arrangementet løber af stablen hele lørdag eftermiddag, og der vil være musik, underholdning og salg af mad og drikke på stadionet.

”Vi har lagt os i selen for at skabe en god dag for såvel far som resten af familien,” lyder det fra Ulrik Olsen.

Er du i tvivl om, at din far har godt af en løbetur, så er der hjælp at hente. Er du en af dem, der synes, at far er nødt til at foregå med et godt eksempel for resten af familien, er en løbetur den perfekte gave. På den måde bliver han tvunget op af sofaen og ud i den salige sommervarme.

Alle kan tilmelde sig
’Motion for alle løbet 2013’ bliver arrangeret af Rødovre Kommune, Balance Club, Rødovre Atletik Club og Gymnastik- og Idrætsforeningen Orient. Det er tredje år i træk, at løbet afholdes.

Vil du eller flere fra din familie holde far med selskab på lørdag, kan I tilmelde jer i Balance Club, når I henter gaven til far eller på www.motion-for-alle.dk. Læs desuden mere info om løbet på samme side.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top