Annonce

Fan forsvundet i Østersøen
espelunden-avarta1_220610_BP.jpg
Avarta-fanklubben 'De Grønne' tiltrak mediernes opmærksomhed på Grundlovsdag. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Eftersøgning Avartas fanklub, ’De Grønne’, formår at tiltrække mediernes opmærksomhed. Onsdag forsvandt en fan på vej hjem fra Bornholm, og en stor eftersøgning blev sat i værk i Østersøen.

Avarta havde en fest onsdag eftermiddag på solskinsøen mod øst, Bornholm. De lokale øboere blev besejret med hele 0-4 i 2. division øst, og fankluben ’De Grønne’ var naturligvis rejst med for at støtte holdet på ø-missionen.

Dagen endte dog med en episode, der trak store overskrifter på store dagblade som Ekstra Bladet og B.T.

Annonce

En 55-årig unavngivet fan fra supporterklubben var således ’forsvundet’ fra fanbussen, der på hjemturen måtte vente i over en time i Ystad, mens der blev søgt efter den efterlyste mand.

Søværnets Operative Kommando indsatte en helikopter og tre både – det samme som svenskerne – i Østersøen. Der var altså sat en seriøs og dyr jagt i gang.

Hjemme i god behold
Den forsvundne mand havde kørt med fanbussen til Bornholm – via Ystad-færgen – men han valgte i stedet at tage toget retur, hvilket skabte polemik omkring hans manglende tilstedeværelse i bussen. Han havde ikke informeret busselskabet om hans nye valg af transport.

Manden viste sig senere at være kommet hjem i god behold, og den storstilede eftersøgning kunne indstilles. Læs mere om episoden på den hellige Grundlovsdag i følgende artikel: http://ekstrabladet.dk/112/article2000378.ece.

For at ovenstående ikke skal være nok, havnede spillerbussen i problemer på vejen mod Nexø. Bussen blev dog repareret, imens kampen var i gang, og spillerne kunne komme hjem i planlagt tid efter den store sejr.

Kommentarer

1 kommentar om “Fan forsvundet i Østersøen”

  1. Kenneth siger:

    Måske var det lige overdrevet nok at beskrive “fan forsvundet i Østersøen” det var dog først efter Østersøen !!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top