Familiens første student
hf_student_2013.jpg
Mohamad Ali Al-Saati blev forleden sin families og Rødovres første blå student. Foto: Privat
student Mohamad ali Al-Saati er ikke bare årets første blå student fra Rødovre. Han er også den første student i hele sin familie nogensinde.

Kig godt på billedet! Ved første blik ligner Mohamad Ali Al-Saati en ganske almindelig student som alle andre. Men den 19-årige mand har brugt de sidste to år på at bevise overfor sig selv og sin familie, at han ligesom mange af sine venner kunne få en studenterhue øverst på hovedet.
Sidste mandag fik han sin sidste karakter og blev dermed VUC Vestegnen på Højnæsvejs første student nogensinde med en hel HF.
Mohamad var oppe i matematik og var rigtig glad for at bestå faget. Han har været meget tilfreds med at gå på VUC Vestegnen.
“Det er en udmærket og rolig skole,, siger Mohamad. Særligt studievejleder Finn Volmer Larsen, som Mohamad valgte til at give sig den nyerhvervede studenterhue på, og kursussekretær Susanne Jensen, får pæne ord med på vejen.
“Finn har hjulpet mig i to år, når jeg var i knibe, og det er Susannes skyld, at jeg overhovedet kunne blive student. De burde have lønforhøjelse begge to,” siger Mohamad med et stort smil henvendt til uddannelseschef Henrik Daugaard.

Støtte hjemmefra
Men er der nogen, som smiler endnu mere, er det Mohamads far.
“Mine forældre er rigtig stolte. Jeg fik det største kram nogensinde, da jeg blev student. Min far har motiveret mig rigtig meget og altid presset på og været der for mig, så han smilede over hele hovedet, da jeg fik huen på,” siger Mohamad, der drømmer om at blive pædagog.
“Jeg vil gerne hjælpe unge kriminelle, der har fået en svær start, til et bedre liv.
“Selv hvis jeg ikke ender som pædagog, står jeg nu meget bedre fordi jeg har en studentereksamen,” slutter han.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top