Annonce

Ét point i målfest
avarta-fremad_amager_01_260513_BP.jpg
Haydar Said scorede to gange og blev senere udvist i 4-4-kampen på Falster. Foto: Arkiv
Fodbold Der var dømt målfest i Nykøbing Falster, da LFA og Avarta delte i porten med fire scoringer til hvert hold i sæsonens næstsidste kamp i 2. division øst.

LFA-Avarta 4-4 (1-1)
0-1 Haydar Said (22’)
1-1 Tobias Thomsen (33’)
1-2 Haydar Said (46’)
1-3 Morten Seifert Bierrings (47’)
1-4 Morten Hauglund (59’) straffe
2-4 Youssef Saad (75’)
3-4 Youssef Saad (77’)
4-4 Tobias Thomsen (90’)
Rødt kort: Haydar Said, Avarta (90′)

Tilskuerne på Nykøbing Falster Idrætspark fik søndag fuld valuta for entrépengene, da byens lokale helte spillede uafgjort 4-4 mod Avarta. I hvert fald hvad angår underholdning.

Annonce

Avarta bragte sig foran med tre scoringer et kvarter inde i anden halvleg, men føringen holdt ikke hjem, idet hjemmeholdet udnyttede mulighederne og skabte 4-4 i overtiden.

Cheftræner Christian Grønbæks tropper var allerede inden kampen sikret endnu en sæson i 2. division, så kampen på Falster kunne spilles uden nerver.

”Nu var der ikke så meget pres på os, så jeg sagde til drengene inden kampen, at vi skulle ud og spille og vise noget. Drengene spillede også rigtig flot og scorede til 0-1, men de andre fik udlignet inden pausen,” siger Avarta-træneren.

”Vi blev i pausen enige om at gå ud og blive ved med at spille og holde fokus på det defensive arbejde. Men vi scorede tre gange inden for det første kvarter, så vi førte 1-4. Det var så første gang i denne sæson, vi prøvede det.”

Stoppede op
Men bedst som Avarta burde have kørt den komfortable føring hjem, slog hjemmeholdet til.

”I stedet for at gøre arbejdet færdigt, stoppede vi lidt op, da vi ikke havde bolden. Det blev vi på sin vis straffet for. Det var selvfølgelig ærgerligt, når vi havde muligheden for en sejr, at vi ikke kæmpede den hjem,” lyder det fra Grønbæk, der roser det fremadrettede spil.

”Drengene spillede en super flot kamp med bolden, men havde vi haft mere fokus på spillet med bolden, havde vi også vundet i dag. Ingen tvivl om det. Men vi spillede rigtig godt angrebsfodbold, som vi også har efterlyst længe.”

Holde fast i det positive
Avarta-træneren vil tage det bedste med fra en kamp, hvor nettet blafrede i alt otte gange i den stærke vind.

”Det var fantastisk at score fire gange i en kamp, og vi holder også fast i det positive fra opgøret. Det er trods alt det vigtigste. Vi turde angribe og spille, som vi havde aftalt. Det var rigtig fint,” udtaler Christian Grønbæk og forklarer videre, at Haydar Said først blev udvist efter 4-4-målet i overtiden. Han modtog sit andet gule kort for brok.

Vil slutte godt af
Sæsonens absolut sidste kamp finder sted på søndag, når Avarta tager imod Svebølle hjemme på Espelunden Stadion.

”Vi vil gerne slutte ordentligt af med en god energi. Om ikke andet, så vi får en tro på, at vi sagtens kan, når den nye sæson starter. Spillerne også troen i dag med fire mål i en divisionskamp. Mod Svebølle skal vi gå ud og gøre arbejdet færdigt, og det håber jeg også, spillerne er klar på,” siger Christian Grønbæk og runder af.

”Det er op til spillerne nu, og der er ikke pres på længere. Vi vil bruge ugen på at fortælle dem, at det er meget, meget vigtigt at slutte godt af. Hvis vi taber, må vi så gøre endnu mere for at starte ordentligt op til den nye sæson.”

Kampen på søndag begynder kl. 15, og den har altså ikke den store betydning. Det skulle dog lige være den indbyrdes kamp med Svebølle, som har ét point mere end Avarta på 12. pladsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top