Annonce

Sidste chance for indstillinger
aarets-udoever-FIR-idraetsp.jpg
Deadline for indstillinger til priserne som Årets Idrætsudøver og Idrætsleder nærmer sig med hastige skridt. Giv dit velbegrundede bud i kommentarfeltet her i artiklen senest fredag den 7. juni kl. 17.

Som traditionerne siger, skal Årets Idrætsudøver og Idrætsleder i Rødovre kåres ved den store foreningslederfest, der i år er berammet til lørdag den 31. august.

FIR og Rødovre Lokal Nyt, der står for kåringen, har kun modtaget ganske få indstillinger, så vi søger fortsat hjælp hos jer læsere. Så sidder du og brænder for at indstille lige netop din favorit, så grib tastaturet og indstil personen i kommentarfeltet nedenfor. Der er deadline fredag den 7. juni kl. 17.

Annonce

Ved indstillingen skal du skrive personens navn og klub, begrundelse for valg samt dit eget navn og adresse. Du kan også indstille din favorit på rnn@rnn.dk eller ved at indsende kuponen, som har været i den trykte avis flere uger i maj måned.

Lidt inspiration
Vi er, i mangel på præferencer, fuldstændig afhængige af læserne ved indstillinger til Årets Idrætsleder. Vi kan derimod bedre danne os et overblik over mulige arvtagere af prisen som Årets Idrætsudøver.

Er du i vildrede over, hvilken person/hold/klub du gerne vil indstille blandt de mange fornemme sportspræstationer i Rødovre i den forgangne sæson 2012/2013, så opridser vi her nogle af de mest fremtrædende.

– Rullehockeyklubben El Diablo fik en fornem tredjeplads ved Rødovre International Cup i Rødovre Stadionhal tilbage i oktober måned. Holdet vandt desuden pokalfinalen ved samme begivenhed.

Surachet Singsorn fra Hwarang Rødovre Taekwondo Klub vandt sølv ved DM i teknik for -54-klassen i november måned.

– Cykelklubben CK Fix vandt flere medaljer ved SM i cykelcross (guld til Kristian K. Eriksen og Andreas Andresen) og enkeltstart (sølv til Gustaw Wang og Malthe Munch).

– Rødovre Håndboldklubs U18-piger vandt pokalturneringen for holdene øst fra Storebælt.

– B77 Bordtennis høstede fint ind ved Østdanmarksmesterskaberne i begyndelsen af januar måned.

– RSIKs U12-drenge vandt Skandinaviens største turnering i Sverige, hvor der var 48 deltagende hold.

– Ole Mortensen fra Yawara – Rødovre Jiu-Jitsu Klub graduerede i marts til sort bælte, 1. dan, som første i klubben i mere end 10 år.

– Oliver Høyer fra Rødovre Skytteforening vandt DM-guld i pistol.

– RSIKs U20-hold vandt DM-bronze ved afslutningen i marts måned.

– BRH Volleys U18-piger – med flere tidligere RS Volley-spillere på holdet – vandt DM-sølv i Rødovrehallen i april måned.

– Rødovre Håndboldklubs U14-piger vandt sølv ved DM i Gudme i april måned.

– Minipigerne fra ROG vandt DM-bronze i TeamGym i Greve.

– Rødovre Floorball Clubs herrer vandt DM-guld for tredje år i træk efter en tæt finale i Valbyhallen.

– Rødovre Mighty Bulls overraskede de fleste og vandt DM-bronze efter sejr over Odense Bulldogs.

– Mikkel Hjorth fra Rødovre Karate Skole graduerede som den yngste nogensinde i Danmark til sort bælte, 2. dan, i maj måned.

– Yawara – Rødovre Jiu-Jitsu Klub vandt flere medaljer ved DM i reaktionsbane.

– Bowlingklubben Center vandt guld i 1. division og blev klar til landets bedste række til næste sæson.

– Løberen Leon Skriver Hansen, 41 år, vandt samlet sølv ved DM i 100 km tidligere i maj måned. I hans egen aldersklasse blev det til guld.

Ovenstående er ikke en komplet liste, men er blot tænkt som inspiration til jer læsere, der naturligvis er velkommen til at hive helt andre præstationer frem.

Sidste års idrætsudøver blev Rødovre Floorball Club for deres andet DM-mesterskab i træk. Årets idrætsleder blev Steen Tiedjen fra Hwarang Rødovre Taekwondo Klub.

NB! Indstillinger skal være os i hænde allersenest fredag den 7. juni kl. 17 her i artiklen, på rnn@rnn.dk eller via kuponen fra den trykte avis. Herefter voterer dommerpanelet og finder vinderne, der altså afsløres i forbindelse med foreningslederfesten til august.

zp8497586rq
Kommentarer

3 kommentarer om “Sidste chance for indstillinger”

  1. Mille Groth siger:

    Jeg vil gerne indstille ROG minipiger A guld og forbundsmestre ved DM i Greve og ROG juniorpiger guld og forbundsmestre ved DM i Frederikshavn.

  2. Mette Heise siger:

    Jeg vil gerne indstille Ole Mortensen, der blev gradueret til sort bælte i Jiu-Jit-Su her i Marts. Han var den første i klubben Yawara til at få sort bælte 1. Dan i over 10 år. Han er min far, og jeg har aldrig set nogen træne så hårdt og ihærdigt som ham i månederne op til gradueringen. Jeg så ham knap, da han altid var ovre i hallen for at træne, og hvis ikke var han ude for at løbetræne – også i weekenderne. Han var til sidst meget udmattet, men hold da op. Da han stod – træt dybt ind til knoglerne, men med glædestårer i øjnene – og fik overrakt det sorte bælte, var det det hele værd. Seks et halvt år efter han var kommet hjem og havde proklameret, at han ville have det sorte bælte i Jiu-Jit-su, var målet nu endeligt opfyldt. Det rørte ikke kun min familie og jeg, men det rørte hele publikum, for alle vidste hvor hårdt den mand havde kæmpet for det. Derfor synes jeg, min far skal have prisen som Årets Idrætsudøver.

  3. Flemming Lunde Østergaard Hansen siger:

    Jeg vil gerne indstille Rødovre Håndboldklubs U10 pigehold i sæsonen 2012/2013. Pigerne blev nummer to ved det uofficielle Danmarksmesterskab. Weekenden før blev de Sjællandsmester. De to flotte resultater er kronen på værket i en sæson, hvor pigerne vandt deres A-række før jul og A-rækken efter jul, blev nummer to i HRØs pokalturnering og altså blev Sjællandsmester og nummer to ved DM. I alle de mange stævner og turneringer, inklusiv verden største håndboldstævne for børn og unge – Partille Cup i Sverige, holdet har deltaget i det seneste år, er det endt med en første eller andenplads.

Kommentarer er lukket

Top