Bøger, musik og film i nye rammer
25-bibliotek_AS.jpg
Voksenafdelingen på Rødovre Bibliotek er blevet piftet op og har fået følgeskab af Lokalhistorisk Samling.Den 24. juni kan du komme med til indvielsen og se de mange nye tiltag. Foto: Arkiv
bibliotek Rødovre Bibliotek har fået en markant overhaling, og på mandag inviterer biblioteket alle interesserede indenfor i de nye rammer.

Hvordan skal et bibliotek indrettes i år 2013? Der er ingen præcis facitliste, men på mandag viser Rødovre Bibliotek, hvordan du har valgt at gribe opgaven an i den nyindrettede voksenafdeling.
Hele familien er inviteret til åbningen, der byder på alt lige fra åbningstale fra borgmester Erik Nielsen (A), musikalsk underholdning, og et gensyn med klovnen Joey, som i de senere år har underholdt til den årlige Børnefestival.

Nye tiltag
Nyindretningen er bygget op over en helhedsplan, der både rummer det klassiske bibliotek og nye formidlingstiltag.
“Voksenudlånet rummer bøger, musik, spil og film for store børn, unge og voksne, for vi lever i en foranderlig tid, hvor mange medier er populære på tværs af generationer,” fortæller Lone Terpgård-Jensen fra Rødovre Bibliotek.

Annonce

Rum i rummet
Lone Terpgård-Jensen fremhæver tre runde reoler, som nogle af de mere markante forandringer.
“Med rotunderne er der skabt nye rum i rummet – rum til oplevelse og rum til samvær. I den kommende tid vil rotunderne forandre sig med skiftende udstillinger og præsentationer af både fysiske og digitale medier,” siger hun.

Historien flytter ind
Lokalhistorisk Samling flytter også ind i voksenafdelingen på biblioteket.
“Med flytningen bliver materialerne fra Samlingen mere tilgængelige, dels i kraft af bibliotekets lange åbningstid, dels på grund af de mere brugervenlige adgangsforhold,” slutter Lone Terpgård-Jensen.
Indvielsen finder sted mandag den 24. juni fra kl. 15.00 til 17.00

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top