Annonce

Amme stakler!
Chrummer_bb.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Så er der vild diskussion om det er ok at kvinder ammer på cafeer og i det offentlige rum!

Ammende mødre er blevet det næste offer – efter rygerne. Lad os dog lave en combi-cafe. Så længe lokalet er under 40 kvm så må ryges og blottes barme. Det lyder sgu som en saloon i det vilde vesten.

Hold nu op, selvfølgelig skal kvinder da have lov til at amme på en cafe. Har du et problem med det, så lad vær’ at glo. Som regel er barnet og brystet dækket til med en stofble…Det kan være det er det, der er problemet, at man faktisk ikke kan se kvindens bryst…
Jeg kender ikke én eneste kvinde som synes, at det fedeste ved at amme er, at man skal blotte brysterne. Jeg tror ikke, at bare fordi man er blevet mor, så er man også blev ekshibitionist, som for hver en pris og med størst muligt publikum, bare MÅ vise barmen frem. Jeg tror heller ikke at kvinder tænker: ”Pis kl. er 12. Du skal jo have frokost, bette mand. Af sti af sted ned på den nærmeste cafe!”

Annonce

Prøv at tage en tur på ”Damhuskroen” en lørdag aften…Der er der så dybe nedringninger, at man slet ikke behøver fantasi til at forestille sig resten. Måske er det derfor man skal være 18 år for at komme ind, for ellers vil der være for stor risiko for hober af sult-skrigende småbørn som ville jagte rundt efter kvinder med nedringede kjoler…..selvom reaktionsmønstret nok er stort set det samme for drengebørn over 18 år…

Eller hvad med bladene på tankstationen, hvor storbarmede piger udstiller hele mælkeproduktionsapparatet – gerne afbilledet mens en eller flere mænd prøver at gøre hende gravid og dermed vække mælkeproduktionen. Hvor er det ærbare og æstetiske i det…

 

Kommentarer

2 kommentarer om “Amme stakler!”

  1. Ivan Pedersen siger:

    Jeg syntes i små damer er blevet mere og mere underlige, i det med jeres babser som ovenfor nævnt, netop på damhuskroen, jo der er nedringet som bare pokker, og går man en varm sommerdag i rødovre centeret, jo så kommer babs og nutte frem fra blusen under en spadseretur rundt i shoppingcenteret, MEN det skal være de rigtige mænd der beundrer dem, kommer der en nydelig ung eller midaldrende dame gående med en del udstillet, og en ordinær fyr som undertegnede giver dem et blik og evt et smil, bliver der omgående lukket til, men kommer der en hårdt pumpet biker, overtatoveret fuld af steroider, og med mord i blikket, jo SÅ kommer mejereiet frem, der sgu noget galt, og så ser man jo i tv og hører i radio min kæreste tæver mig, jo i beder sgu selv om det.

  2. Thomas siger:

    Jeg kan ikke se problemet. Hvis en cafeejer siger nej tak til blottede bryster. Så vælg da en anden cafe. Det er da kun cafeejeren som mister noget ved det. Er der virkeligt ikke større slag at kæmpe som nybagt mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top