Annonce

10 råd til vognturen
RG-studenterkoersel6_290607.jpg
Læs her hvordan du kommer sikkert gennem årets studenterkørsler. Foto: Arkiv
u-land Studenterne springer i disse dage ud, og de længe ventede vognture står for døren. Og hvis den nylige frihed har fået de nybagte studenter til at lalle rundt i en permanent tilstand af uheldig flaske-tappet lykke, har U-LAND samlet 10 gode huskeråd til vognturen.

1. Lad være med at spise dig propmæt det første sted. Alle på ruten disker op med en masse godt, så selvom du ikke spiser alt, hvad du kan komme i nærheden af den første time, er chancerne for at komme til at drikke på tom mave ikke-eksisterende.
2. Øl nummer 24 skal først drikkes på den sidste del af ruten. Det er så ærgerligt at være den, der falder i søvn i et badekar på femte stop.
3. Hvis der skal nøgenbades midt på dagen, er det en god idé at finde en strand uden for mange hundeluftere. Eller at efterlade blufærdigheden derhjemme. Og selvom der skulle være en enkelt heldig klassekammerat, der har en pool, så overvej lige en ekstra gang, hvor meget vedkommendes familie skal se, inden du hopper i.
4. Du skal ikke se de her mennesker igen på mandag – og derfor skal der gås til den! Men når du kommer til at lave alle de ting, du ikke vil konfronteres med dagen derpå, så sørg for, at der i det mindste ikke er nogen der foreviger øjeblikket på film…
5. … eller for at episoderne ikke finder sted hos dine egne forældre. For dem skal du faktisk kunne se i øjnene igen.
6. Båthorn og diverse larmeudstyr gør at du kan spare stemmen. Det bliver du glad for, når du skal ud og score senere på natten. Hvis du da ikke er gået kold på en sofa på det næstsidste stop.
7. Selvom din mor er irriterende, når hun siger, at du skal tage et regnslag med, så gør det. Det er virkelig rart at have ved hånden, hvis det skulle blive nødvendigt.

8. Stormremmen er en genial opfindelse, der betyder, at du ikke behøver at være bekymret for om huen bliver på hovedet, når du hænger halvvejs ud af vognen. Så husk den, hvis ikke du har lyst til at tab huen på vejen ned ad Avedøre Havnevej.

Annonce

9. Lad være med at lytte alt for meget til, hvad andre har af gode råd – med undtagelse af dem her på siden selvfølgelig. Det er din dag og ingen andres. Og uanset hvordan alting kommer til at forløbe, bliver dagen med garanti en af de fedeste i dit liv.

10. Fest, drik, syng og dans til den lyse morgen. Og nyd det. Nyd det for pokker!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top