Annonce

Voksenbibliotek åbner for besøg
boeger_01_221012_BP.jpg
Efter længere tids lukkeperiode, er voksenafdelingen på Rødovre Bibliotek igen klar til at blive besøgt.

Efter en længere lukkeperiode, slog Rødovre Biblioteks vokseafdeling forleden igen dørene op for publikum. I lukkeperioden er der blevet lagt ny gulvbelægning i en del af udlånet.
“Det har betydet, at vi har måttet samle alle vores materialer i det bagerste område af biblioteket. Det er herfra, vi har hentet det, der har været bud efter, mens afdelingen har været lukket,” siger Lone Terpegaard fra Rødovre Bibliotek.
“Her står materialerne stadig, mens vi venter på at det nye inventar kan tages i brug. Der er sat to runde reoler op – rotunder – og en mere vil komme til. Senere vil der komme nye 'krybber' til musik, film og spil. Indtil vi kan tage det nye inventar i brug, forsøger vi at klare os på mindre plads og jeg håber, at der vil blive båret over med, at pladsen nogle steder kan være lidt trang,” sagde Lone Terpegaard forleden, men besøg selv biblioteket og se, hvor langt de er nået der- ovre.
Digitale medier
Indenfor de næste par uger vil den nye afdeling tage endelig form, og rotunderne vil blive bragt til live med udstillinger og præsentation af både fysiske og digitale medier.
“Et bibliotek i dag rummer et bredt spekter af materialer, – bøger, musik spil og film. Samtidig er der sket store forandrin- ger i borgernes medievaner. Når man er 12 år kan man sagtens spille de samme spil som sin far – eller lytte til den samme musik som sin mor. Det faktum har vi taget udgangspunkt i, og store børn og unge vil derfor også være meget velkomne i den nye afdeling. Vi håber, at de vil tage godt imod vores tilbud og glæder os til at høre, hvilken respons der kommer,” siger Lone Terpegaard.

“De fysiske materialer, bøger, cd- og dvd’er er stadig meget efterspurgte, men der er også stor lyst til at benytte de digitale materialer, ikke mindst er mange glade for at tage e-bøger med på ferie. Vi står altså midt i en foranderlig tid, hvor mange forskellige medier er populære – og der er tale om en popularitet på tværs af aldre,” tilføjer hun.

Annonce
zp8497586rq
Kommentarer
Top