Annonce

Viljen skal findes frem
avarta-herlev_14_050812_BP.jpg
Avarta tabte den fjerde kamp i træk, da de her til eftermiddag besøgte Hellerup Stadion. Hjemmeholdet HIK vandt med 3-1 (0-0). ”Med de spillere, som vi stiller med i dag, så har vi ikke færdighederne til at spille i 2. division. Længere er den ikke,” sagde en tydelig rasende Christian Grønbæk efter kampen.

Det taler nærmest sit eget sprog. Altså, hvad der er Avartas helst store problem; at score mål.
For heller ikke i lørdagens bagende sol på den store bane i Hellerup formåede Avartas 2. divisions mandskab at finde vej til nettet til trods for flere åbne scoringsmuligheder og ikke mindst et brændt straffespark.
”Det er rigtigt, vi har fem 100 procents chancer og så brænder vi et straffe. Vi er simpelthen ikke kolde nok i feltet, når vi skal afslutte. Alligevel var det nærmest utopi, at vi ikke scorede i de første 45 minutter,” siger cheftræner Christian Grønbæk, der så sit hold falde sammen i 2. halvleg.
”Vi taler om i pausen, at vi har styr på kampen og vi skal fortsætte det gode spil, så skal målet nok komme. Men i stedet stoppede vi med at holde aftalerne, og da HIK scorede på deres måske andet forsøg i kampen, så faldt spillerne sammen,” siger Grønbæk, der kunne se Hellerup-mandskabet score tre mål på et kvarter.
”Man må gerne være skuffet efter dagens kamp, for vi havde virkelig chancerne,” mener Grønbæk.

Ikke gode nok til 2. division. Avarta fik godt nok et mål med 12 minutter tilbage af kampen, men vejen til netmaskerne sørgede en HIK-spiller for, da han sendte bolden i eget net.

Annonce

”Med de spillere, som vi stiller med i dag, så har vi ikke færdighederne til at spille i 2. division. Længere er den ikke,” sagde en tydelig rasende Christian Grønbæk, som midt i nederlagets stund kunne finde de positive tanker frem
”Vi kan skabe chancer, og det er på baggrund af vores aftaler. Det er positivt, og noget vi skal tage med til søndagens vigtige hjemmekamp mod Fremad Amager. Desuden skal vi kæmpe og arbejde os ud af en denne meget alvorlige situation.”
”Spillerne skal have selverkendelse og gøre, hvad de er gode til. Viljen skal først og fremmest være der, og så sulten efter at vinde.

For at gøre ondt værre, så måtte forsvarsspilleren Michael Ø. Poulsen udgå med en fibersprængning og da Henrik Volquardsen fik en advarsel, var det lig med karantæne, så Avarta må undvære to forsvarsspillere til søndagens brag mod Fremad Amager.

zp8497586rq
zp8497586rq
Kommentarer
Top